A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Надходить гуманітарна допомога від Президента України

Друга партія гуманітарки в рамках Проєкту Президента України «Продуктовий набір кожному громадянину» прибула в Ков’яги. Щойно закінчили розвантажувати. Про час та місце видачі гуманітарки населення повідомлять у Ков’язькому старостаті.

12:08 23.04.2022

У переддень Великодніх свят соціально-незахищені громадяни отримали гуманітарні набори від благодійників.

Спілка ветеранів Афганістану під керівництвом Миколи Смірнова разом з волонтерами сьогодні розвозять гуманітарну допомогу соціально-незахищеним громадянам похилого віку. До пакету входять картопля, олія, цукор, кетчуп, родзинки, солодкі напої та предмети гігієни.

15:45 22.04.2022

В громаду почала надходити гуманітарна допомога за ініціативи Президента України

Сьогодні перша партія гуманітарки за ініціативою Президента України прибула в громаду. Наразі триває робота по розвантаженню.  Зауважимо, що об'єм вантажу дуже великий, тому одночасно та швидко всі отримати допомогу не зможуть. 

10:48 22.04.2022

Сільгоспвиробники зможуть безкоштовно отримати насіння овочевих культур.

Програма USAID_АГРО зосереджує свою діяльність на продовольчій безпеці та підтримці сільских жителів. Програма пропонує скористатися можливістю безоплатно отримати насіння овочевих культур для подальшого вирощування на власних або орендованих земельних ділянках. У проекті можуть приймати участь як фермерські господарства, сільгоспкооперативи так і домогосподарства.

10:46 22.04.2022

Ще раз нагадуємо про заборону торгівлею алкогольними напоями, зокрема - неповнолітнім.

В громаді стали з’являтись не одинокі випадки, коли на вулицях населених пунктів, зокрема Валок, гуляють підлітки із слабоалкогольними напоями. Вживаючи їх прямо у громадських місцях, молодь веде себе не зовсім пристойно. Окрім того, часто порушуються правила комендантської години, і часто – неповнолітніми.

10:45 22.04.2022

Станція допомоги цивільним сьогодні завершила свою гуманітарну місію.

Рівно 45 днів, майже без перерви та вихідних працювала станція гуманітарної допомоги цивільним. Починаючи з 4 березня, коли на територію громади почали прибувати переселенці, міська рада прийняла рішення про створення гуманітарної станції.

16:00 20.04.2022

Дні довкілля тривають. Готуємось до свят.

Напередодні Великодніх свят комунальники поспішають навести лад на території громади. І хоча подекуди заважає дощ, продовжуються суботники та дні довкілля.

15:58 20.04.2022

Валківською міською радою створюється добровільне формування з питань цивільного захисту.

Дане формування діятиме на території Валківської громади та долучатиметься до проведення робіт по розбору завалів будівель, рятування людей, надання допомоги потерпілим, розвантаження гуманітарних вантажів.

15:57 20.04.2022

ВЕЛИКА ВЕСНЯНА ТОЛОКА У ВАЛКАХ

Сьогодні у парку Культури наводять порядок комунальники місцевої служби благоустрою разом із працівниками культури, освіти, служби зайнятості і їх клієнтами. А позашкільники прибирають біля Будинку дитячої та юнацької творчості.

11:47 15.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.