A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Традиційними сертифікатами засвідчено успішну реалізацію в нашій громаді двох проектів-переможців обласних конкурсів «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді».

Дата: 12.12.2023 11:48
Кількість переглядів: 139

Фото без описуВручили їх керівникам проектів голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина разом із представником Харківської обласної ради Максимом Лебеженком.Фото без опису

У рамках реалізації проекту придбано бульдозер LIEBHERR PR732 BL для КП «Благоустрій» Валківської міської ради та для облаштування реабілітаційного центру у Валківській ЦРЛ закуплено 23 одиниці спеціального медичного обладнання.Фото без опису

"Вітаю Валківську громаду з успішною реалізацією ще двох обласних проектів – сказав, вручаючи сертифікати, голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина. – Знаю, що громада активно працює в напрямку залучення позабюджетних коштів і має вже неабиякий досвід в написанні та реалізації грантових проектів, у тому числі, й від міжнародних донорів. Але вчитися грантовому менеджменту громади Харківщини почали саме завдяки участі в обласних конкурсах міні-проектів.

І я щиро вдячний Харківській обласній раді, що навіть зараз, під час війни, ці конкурси проводяться, фінансуються і дають можливість громадам залучати кошти для реалізації проектів місцевого та регіонального розвитку".

Особиста подяка - голові Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко, виконавчому апарату, депутатам, а також - Тетяні Біловол, яка завжди сприяє в реалізації обласних проектів громадами Богодухівщини, та заступнику начальника управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради Олені Мороз.

».Фото без опису

«Участь у таких конкурсах – це завжди набутий досвід, залучення в громаду позабюджетних коштів і стимул для подальшого розвитку, - відзначив Валківський міський голова Валерій Скрипніченко. – От наприклад, питання щодо облаштування у нашій лікарні реабілітаційного відділення вирішуємо разом керівництвом закладу комплексно. Завдяки реалізації обласного проекту придбали обладнання, маємо також напрацювання з одним із благодійних фондів щодо фінансування робіт з ремонту приміщення, де планується розмістити це відділення. Керівництво лікарні активно працює над тим, щоб укласти договір з НСЗУ на надання і, відповідно, фінансування пакету реабілітаційних послуг. Таким чином піклуємося про здоров’я жителів громади, зокрема тих, яким необхідні послуги реабілітації. А потреба в них постійно зростає.

Маємо наміри і надалі брати участь у цих конкурсах і перемагати. Бо рух від однієї малої перемоги до іншої - це шлях до Великої Перемоги».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних