A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Валерій Скрипніченко зустрівся з представниками UNHCR Ukraine - Aгентства ООН у справах біженців в Україні та членами Гуманітарної місії "Проліска"

Під час візиту обговорили проживання тимчасово переміщених осіб на Валківщині та можливості громади щодо створення оптимальних умов для них.

16:21 25.05.2022

Верховна Рада України 21 травня проголосувала за закон про затвердження Указу Президента України про продовження строку дії воєнного стану до 23 серпня 2022 року.

Депутати підтримали Закон «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні».

16:43 23.05.2022

Валківська міська рада підтримує розвиток кооперативного сектору економіки в громаді як важливу складову "продовольчого фронту".

Участь сільськогосподарського кооперативу "Наш Добробут" в проекті #КартопелькаUA, що реалізує Агрiко Україна за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

16:27 23.05.2022

Валківська міська рада з глибоким сумом сповіщає, що від тяжких опіків та поранень ніг 20 травня помер тракторист Олег Гайдабура.

В його трактор влучила ворожа ракета, коли він працював у полі, що біля Нового Мерчика. Понад тиждень Олег перебував на лікуванні у Харківському воєнному госпіталі та боровся за життя.

13:06 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.