Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Громада отримала новий шкільний автобус.

Громада отримала новий шкільний автобус.

         Новий шкільний автобус прибув у Валки ще минулого тижня. Як пояснив начальник відділу освіти міської ради Іван Горошко, автобус придбано за кошти обласного бюджету спільно із фінансуванням з нашого місцевого бюджету. Вартість автобуса складає 1 мільйон 950 тисяч гривень і 10 відсотків від цієї суми сплачено за кошти громади.

14:08 15.11.2021

Що турбує мешканців Баранового.

Що турбує мешканців Баранового.

Про те, що у Баранівському ФАПі немає медичного працівника, який має працювати на постійній основі, повідомили селяни Сергія Тижненка, заступника міського голови під час його виїзного прийому громадян. Вже деякий час у селі відсутній фельдшер, і цим занепокоєні в Барановому. І хоча без медичної допомоги баранівчани не залишились, оскільки її отримують під час виїзної роботи лікарів КНП «Валківський ЦПМСД» двічі на тиждень, все ж просять вирішити питання укомплектованості фельдшерсько-акушерського пункту.

14:41 12.11.2021

У Костеві відзначили Свято осені.

У Костеві відзначили Свято осені.

У Костівському дитячому садочку дітвора відсвяткувала осінню пору. Яскраві костюми, веселі пісні, танці, ігри та вистави створили чудовий настрій присутнім, серед яких, в основному були батьки вихованців. Були і гості з вітаннями та подарунками – заступник міського голови Ольга Борщ та староста села Тетяна Шафар.

11:54 12.11.2021

Як писати проекти, які з них є перспективними та де брати ідеї для них - розповіла Ольга Борщ.

Як писати проекти, які з них є перспективними та де брати ідеї для них - розповіла Ольга Борщ.

Сьогодні у громадянському суспільстві соціальна активність стрімко росте. Мешканці нашої громади також мають бажання долучатись до вирішення проблем своїх населених пунктів. І тут допомогою стане участь громади у різних проектах та грантах, що сьогодні фінансуються і на рівні районному, обласному, українському та міжнародному. Але щоб проект виявився виграшним, він повинен бути перспективним, тобто таким, що спрямований на розвиток. Що для цього треба робити та як, розказала на своєму тренінгу Ольга Борщ.

16:15 11.11.2021

Валерій Скрипніченко здійснив робочу поїздку в Шарівку, де провів виїзний прийом громадян та відвідав заклади соціальної сфери.

Валерій Скрипніченко здійснив робочу поїздку в Шарівку, де провів виїзний прийом громадян та відвідав заклади соціальної сфери.

Знову серед актуальних питань – ремонт доріг. Мешканець Шарівки прохав здійснити ремонт дороги, що проходить по вулицях Меморіальній і Слов’янській. За його словами, через проїзд важких автомобілів по ній утворились глибокі ями, що тепер значно ускладнює рух.

14:19 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних