Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Пральні машини та сушарка для підтримки ВПО

Пральні машини та сушарка для підтримки ВПО

Волонтера з Німеччини Міхаеля Крогера добре знають і шанують у Валківській громаді. Він неодноразово з гуманітарною допомогою приїздив у Баранове, де його вже зустрічають, як доброго друга. Адже саме Міхаель, взявши під опіку цей старостинський округ, подбав про те, щоб не тільки забезпечити людей необхідними продуктами, засобами гігієни, одягом, а ще й облаштувати в селі соціальну пральню. Зважаючи на велику кількість ВПО, які проживають у Валках, міська рада звернулася до Міхаеля з проханням по можливості допомогти облаштувати таку пральню і в місті. І ось днями, прямуючи з гуманітарним вантажем на Донеччину, Міхаель попутно завіз у Валки для реалізації цього проекта три пральних машинки та сушарку.

16:44 05.12.2022

5 грудня – Всесвітній день волонтера. Вітання Валерія Скрипніченка волонтерам громади

5 грудня – Всесвітній день волонтера. Вітання Валерія Скрипніченка волонтерам громади

Шановні волонтери, які працюють на території Валківської громади! Сердечно вітаю усіх вас зі святом людей доброї волі, які присвячують свої життя тим, хто потребує уваги та підтримки суспільства. Нам, українцям, завжди були притаманні традиції взаємодопомоги. У 2014 році волонтерство в нашій державі стало потужним громадським рухом, а з початком широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну у лютому цього року вашу роботу взагалі важко переоцінити. Зараз ви справді є мобільною резервною армією, яка підтримує Збройні Сили України, тероборону, внутрішньо переміщених осіб і загалом усіх, хто потребує уваги й допомоги. Не шкодуючи сил, часу, коштів, а інколи й ризикуючи власним життям, ви не лише клопочетеся про всіх, ким опікуєтеся, доставляєте їм найнеобхідніше, а й даруєте людське тепло та тверду віру у мирне щасливе завтра. Щире спасибі вам, шановні воїни добра, за ту підтримку, яку ви надавали і надаєте нині жителям Валківської громади, за ваші зусилля, терпіння, чуйність, самовіддачу, за те, що робите велику справу, кожен на своєму місці, але всі заради одного – мирної, вільної, незалежної України. З повагою – Валерій Скрипніченко, Валківський міський голова.

11:05 05.12.2022

26 листопада 2022 року виповнюються 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років

26 листопада 2022 року виповнюються 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років

Сьогодні Валківський міський голова Валерій Скрипніченко разом із представниками апарату ради та громадськості вшанував пам’ять невинно убієнних земляків в часи Голодомору в минулому столітті та поклав квіти до підніжжя пам’ятного знаку  у Валках.

13:40 25.11.2022

Знову Валківщина в жалобі

Знову Валківщина в жалобі

15 листопада загинув захисник України, наш земляк із Сніжкова Кулак Олександр Володимирович.

16:04 24.11.2022

Інформаційна кампанія «ДІТИ ВІЙНИ »

Інформаційна кампанія «ДІТИ ВІЙНИ »

З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до Російської Федерації чи інших країн, підтримується проведення заходів інформаційної кампанії «Діти війни» в тісній співпраці з проектом Уряду Канади «Супровід урядовим реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd., за участю Офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національного інформаційного бюро та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

09:05 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних