A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася позачергова сесія міської ради

Відбулася позачергова сесія міської ради

Під час пленарного засідання позачергової ХХХІІ сесії Валківської міської ради VІІІ скликання, що відбулося 02.02. 2023 р., депутати розглянули і затвердили внесення змін до рішення «Про бюджет Валківської територіальної громади на 2023 рік».

09:30 03.02.2023

Кімната для соціального перукаря.

Кімната для соціального перукаря.

Відділення натуральної та грошової допомоги  Центру надання соціальних послуг Валківської міської ради продовжує роботу щодо поліпшення умов для роботи своїх працівників та їх клієнтів. Нещодавно у свіжо відремонтованій і спеціально обладнаній кімнаті приступила до роботи перукар Олена Григорівна Шило.

17:14 02.02.2023

Відбувся чемпіонат з футзалу пам'яті А.Г. Свистунова.

Відбувся чемпіонат з футзалу пам'яті А.Г. Свистунова.

32 футбольні команди взяли участь у відкритому чемпіонаті Валківської міської міської територіальної громади з футзалу пам’яті нашого земляка, легендарного тренера і справжнього фаната футболу Анатолія Свистунова.

16:05 31.01.2023

Проєкт для шести громад

Проєкт для шести громад

Тісна і плідна співпраця Валківської міської ради з Міжнародною організацією з міграції (IOM Ukraine) дала можливість залучити благодійну допомогу одразу для шести громад Харківщини.

15:41 31.01.2023

Про перспективи розвитку Валківської ЦРЛ

Про перспективи розвитку Валківської ЦРЛ

Перспективи розвитку КНП «Валківська ЦРЛ» обговорювалися під час робочої наради, у якій взяли участь директор підприємства Артем Ковальов, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, його заступниця Ольга Борщ, а також представники благодійного фонду «Rotary Club "Kharkiv International" Дмитро Ляховецький і Сергій Світайло та заступник директора клінічного санаторію «Роща» Станіслав Пазій. Йшлося, зокрема, про умови, необхідні для відкриття в нашій лікарні ще одного пакету медичних послуг – реабілітаційного. - Ми повинні використовувати всі можливості, щоб удосконалювати якість надання медичних послуг населенню, розширювати їх перелік, - наголошує міський голова. – Бо від цього значною мірою залежатиме майбутнє нашої лікарні, її статус, рівень і кількість медичних послуг, які в ній надаватимуться.

09:23 30.01.2023

Валківщину з робочим візитом відвідала народний депутат України Юлія Світлична

Валківщину з робочим візитом відвідала народний депутат України Юлія Світлична

Поїздки на  Харківщину для Юлії Світличної – це завжди зустрічі і спілкування з людьми, щоб відчути їх настрій, дізнатися про проблеми і здобутки у цей непростий час, підтримати словом та конкретними справами.

14:26 27.01.2023

Гематологічний аналізатор від GIZ отримав Валківський ЦПМСД

Гематологічний аналізатор від GIZ отримав Валківський ЦПМСД

Зробити аналіз крові швидко, якісно, із застосуванням сучасного гематологічного аналізатора віднині можна безпосередньо в амбулаторії сімейного лікаря м. Валки. - Цей аналізатор – справді дуже важливе і щоденно потрібне в роботі кожному лікарю медичне обладнання, - розповіла директор КНП «Валківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марина Орлова. –  Тепер наші сімейні лікарі мають можливість отримати аналіз крові пацієнта усього за кілька хвилин.  Отримали ми цей дороговартісний прилад, що коштує майже 200 тисяч гривень, завдяки співпраці з GIZ – Німецьким товариством міжнародного співробітництва.  Наше партнерство з GIZ розпочалося ще в процесі реформування первинної ланки медицини. Саме завдяки цьому ми забезпечили наших сімейних лікарів найнеобхіднішим для щоденної роботи, обладнали і розпочали роботу кабінету раннього втручання. Цей аналізатор  - теж вагомий внесок  GIZ  задля поліпшення якості надання медичних послуг населенню громади. Роботу нового гематологічного аналізатора випробував міський голова Валерій Скрипніченко. І задоволено відзначив, що менше, ніж за хвилину після забору крові уже отримав результати аналізу. - З товариством GIZ не лише у наших сімейних лікарів, а й у громади вцілому налагоджені партнерські стосунки, - зазначив Валерій Володимирович. – Бо першим результатом нашої співпраці з GIZ стало будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям по вул. Гагаріна у Валках. Тоді це був чи не перший наш спільний проект з міжнародними партнерами, але судячи з того, що GIZ продовжує роботу в громаді, тепер уже і для поліпшення якості медичних послуг населенню, цей досвід співпраці виявився вдалим.  На даний час ми успішно співпрацюємо з цілим рядом міжнародних благодійних організацій, фондів, спільно вирішуючи цілий ряд важливих для життєзабезпечення громади питань.

16:27 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних