A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути

Питання взаємодії громад області і НСЗУ обговорили в Харкові 

Ольга Борщ, заступник Валківського міського голови, взяла участь у круглому столі, де обговорили питання забезпечення медичними послугами населення громад області, зокрема оплати НСЗУ, підтримки місцевої влади, співробітництва між громадами. На захід були запрошені представники керівного складу ХОДА, НСЗУ та громад Харківщини.

15:15 08.02.2022

Сьогодні міський голова Валерій Скрипніченко зустрівся з активними мешканцями Старого Мерчика.

Спочатку відбулася зустріч із представниками новоствореної молодіжної громадської організації «Свідома молодь +», які  прагнуть розвитку своєї громади і готові брати участь у змінах на краще. Зокрема, молодь хоче створити зони активного відпочинку. У центрі селища вони пропонують розмістити літню локацію для відпочинку населення та занять з воркауту. Наразі, організація стрімко збільшується, тому постає питання збільшення за площею спортивного тренажерного залу. Виконання посильних фізичних робіт готові взяти на себе.

14:24 08.02.2022

З 15 січня по 5 лютого 2022 року тривав Відкритий Чемпіонат Валківської міської територіальної громади з футзалу сезону 2022 року, в якому взяли участь  14 команд з п’яти громад Харківської області.

Організатори Чемпіонату  - громадська організація "Федерація футболу Валківського району" за фінансової підтримки Валківської міської ради.

13:17 07.02.2022

Лікарі провідних обласних медичних установ надають безплатні консультації мешканцям Валківської громади згідно з договорами про співробітництво між лікарнями та громадами.

Як було завчасно анонсовано громаді, 2 та 3 лютого  у приміщенні  Валківської поліклініки вели прийом профільні лікарі з обласних клінік.

15:58 03.02.2022

Навчалися фахівці відділу реєстрації Валківської міської ради.

Працівники міграційної служби  провели роз’яснення щодо надання послуг декларування та реєстрації місця проживання в Україні та внесення змін в єдиний державний демографічний реєстр.    Співпраця Валківської міської ради з міграційною службою Харківської області посідає важливе місце в діяльності.  

12:32 03.02.2022

Валківська лікарня сьогодні за кошти обласного бюджету отримала контейнер для встановлення кисневої станції.

Завдяки встановленню та запуску кисневої станції,  наша лікарня матиме змогу самостійно виробляти достатню кількість кисню для забезпечення лікування хворих на коронавірусну хворобу та значно зменшить витрати на закупівлю та доставку кисню.

14:44 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.