Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області

Отруєння свинцем: де таїться небезпека?

Кожного року в кінці жовтня триває Міжнародний тиждень профілактики отруєння свинцем. Цей захід проводиться щорічно у всьому світі з ініціативи Глобального альянсу з відмови від застосування свинцю у фарбах (GAELP). ВООЗ включила свинець до списку 10 хімічних речовин, найбільш небезпечних для людини.

15:00 30.10.2023

Золотистий стафілокок – прихована небезпека

Стафілококи оточують людину всюди:  у пилу й одязі, на поверхні предметів, у дрібних бризках слини, що потрапляють у повітря при кашлі або чханні. Стафілококи – це рід бактерій родини Staphylococcaceae, який включає як умовно-патогенні види, так і класичні патогенні мікроорганізми.

15:40 24.10.2023

Дифтерія - як себе вберегти?

Холодний період року, що вже наближається, класично супроводжується зростанням інфекційних захворювань. Наприклад, застудні захворювання та ГРВІ – пряме підтвердження тому, що організм відчуває стрес через різку  зміну сезонів. Ослаблений організм в результаті не в силах чинити опір не лише вірусам, але і простому переохолодженню. На тлі ослаблення імунітету застуда може легко перейти в захворювання ЛОР-системи. Серед них: ангіна, фарингіт, тонзиліт, ларингіт, трахеїт, бронхіт, риніт, гайморит, отит, в складних випадках - дифтерія.

13:09 02.10.2023

Спалювання рослинності – це небезпечно!

Кожного року по завершенню сезонних польових робіт українські села та містечка поглинає суцільний дим. Це наші українські дбайливі господарі щоосені спалюють на своїх городах, полях та присадибних ділянках усе бадилля, бур’яни, листя, траву, дрібне сміття та інші відходи. І так з року в рік. Спалювання перетворилося мало не на обов’язок, що передається із покоління в покоління, бо “куди ж мені це подіти?!”.

15:04 04.09.2023

Профілактичні щеплення собак та котів проти сказу у м. Валки

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини в місті Валки до 07.08.2023р. будуть проводитися профілактичні щеплення собак та котів проти сказу. Просимо власників тварин забезпечити належні умови за місцем утримання тварин для проведення щеплення проти сказу.

09:15 03.08.2023

ПРОФІЛАКТИКА ОТРУЄНЬ ГРИБАМИ.

Цьогорічне літо відзначається сприятливими погодніми умовами для появи в наших лісах грибів. З давнини гриби вважалися улюбленою їжею людини.

14:16 21.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних