Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області

Новий антитютюновий закон набув чинності

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що  11 липня 2023 року набрали  чинності норми закону № 1978-IX від 16 грудня 2021  року "Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну", які забороняють виробництво, гуртову і роздрібну торгівлю, імпорт для реалізації на території України сигарет, а також тютюну для самокруток зі смако-ароматичними добавками.

08:56 14.07.2023

Продовжуються профілактичні щеплення собак та котів проти сказу

З метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівці Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини продовжують проводити профілактичні щеплення собак та котів проти сказу на території громади.

09:42 12.07.2023

Профілактичні щеплення собак та котів проти сказу

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу.

15:43 05.07.2023

Звертайтеся до Держпродспоживслужби в разі порушення прав споживача

У разі порушення прав споживача та порушень антитютюнового законодавства звертайтеся за консультаціями до Головного управління держпродспоживслужби в Харківській області за адресою: проспект Науки, буд. 40, м. Харків, 61166;

12:05 27.06.2023

Профілактика гострих кишкових захворювань

Літо… Це чудова пора року, яку всі  з нетерпінням чекають. Літо щедре своїм теплом та сонцем, багате на овочі, фрукти, манить відпочинком біля води. Але саме влітку зростає небезпека підвищеної захворюваності на кишкові інфекції.

13:09 23.06.2023

Небезпечні стихійні сміттєзвалища

      Проблема сміттєзвалищ з’явилася в Україні не сьогодні й не учора – вона постала десятки років тому. Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

11:40 14.06.2023

ОБЕРЕЖНО – БОТУЛІЗМ!

Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування – м’ясо, риба, рідше овочі.  А також споживання копченостей, в’яленої та сушеної риби, особливо приготованих у домашніх умовах з порушенням гігієни, та продукція у вакуумній упаковці.

13:40 17.05.2023

Бережіть себе від захворювання на COVID-19 

        Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області з метою забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації по COVID-19  у період з 27.04.2023 по 08.05.2023 року було проведено 55 моніторингових відвідувань закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, 3 моніторингового відвідування закладів громадського харчування та 6 моніторингових відвідувань інших закладів (аптеки, офісні приміщення тощо).

17:01 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних