Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області

Правильно облаштовуйте колодязь!

Проблема забруднення питної води є актуальною для населення, особливо сільського, яке користується місцевими джерелами (колодязями та свердловинами). Люди повинні самі дбати про стан води в індивідуальних колодязях. Вода на сільських територіях здебільшого забруднена нітратами та бактеріями. Забруднення відбувається внаслідок природних причин, але частіше причина цього – діяльність людини.

14:09 15.12.2023

Якість питної води та її вплив на здоров’я населення

Стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, що об’єднує всі організми, які населяють нашу планету. Питна вода та її якість істотно впливають на всі фізіологічні та біохімічні процеси, що відбуваються в організмі людини, на стан її здоров’я. Отже, можна стверджувати, що якісні характеристики води, рівень її забруднення впливають на стан захворюваності населення.

13:47 12.12.2023

Як захиститись від гепатиту А

У зв’язку із реєстрацією спалаху вірусного гепатиту А на Вінниччині, а також зростанням захворюваності на вірусний гепатит А в інших областях України, рекомендуємо утриматися від використання для пиття, приготування їжі та миття посуду води з шахтних та трубчастих колодязів, каптажів джерел  тощо, інформація про якість води яких відсутня.

09:26 08.12.2023

Новий варіант коронавірусу під назвою "Пірола". Що варто знати?

 З початком повномасштабного вторгнення росіян в Україну питання захворюваності коронавірусною інфекцією стало другорядним – про нього наче забули. На жаль, коронавірус зник хіба що з інформаційного поля.  Попри те, що зафіксованих випадків коронавірусу поменшало, хвороба, звісно, не зникла. На початку жовтня цього року в Україні було зареєстровано перший випадок нового варіанту коронавірусу під назвою «Пірола», який відноситься до штаму «Омікрон».  Лабораторно підтверджений випадок нового субваріанту коронавірусу виявили на Рівненщині, захворів 20-річний чоловік.

15:14 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних