Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У стартовій грі Чемпіонату області з футболу-2024 переміг валківський "Маяк"

Дата: 03.06.2024 14:49
Кількість переглядів: 122

 

Фото без опису1 червня на п’яти стадіонах Харківщини під егідою Харківської обласної асоціації футболу стартував Чемпіонат області з футболу серед аматорських команд сезону 2024 року. Одним із таких ігрових майданчиків став стадіон у Валках, де зустрілися футбольні клуби «Маяк Валки» та «Чугуївський район».

Фото без описуПеред початком змагань усі присутні подякували Збройним Силам України за можливість у відносно спокійних умовах жити, працювати і проводити мирні спортивні змагання та вшанували хвилиною мовчання пам’ять про всіх жертв російсько-української війни.

Фото без описуЦікавої, результативної гри учасникам турніру побажали Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, президент футбольного клубу «Маяк Валки» та голова громадської організації «Результат» Олексій Андрєєв і віце президент ФК «Маяк Валки», депутат Валківської міської ради Євген Шаповал.

Після надихаючого виконання Гімну України Альоною Багмут та традиційного вручення подарунків гравцям розпочався матч, який тримав у напрузі його вболівальників упродовж усієї гри.

У першому таймі валківським футболістам вдалося одним голом відкрити рахунок, з чим вітання приймав Станіслав Кузнєцов.

Фото без описуДопоки футболісти відпочивали після першої половини гри, своїм виступом на спортивному майданчику порадували вихованці ДЮСШ «Спорт для всіх» - учасниці спортивного клубу Діамант» під керівництвом Таміли Кропивко. А символічні подарунки дітворі роздавали волонтери молодіжного центру «Салат».

Фото без описуУпродовж другого тайму футболісти валківського «Маяка» ще двічі з влучних ударів Євгена Думи та Володимира Сірка підкорили ворота суперника, хоча один гол у наші ворота забили і чугуївські футболісти. Тож гра закінчилася з рахунком 3:1 на користь ФК «Маяк Валки».

Фото без описуЩире спасибі футболістам за гру, а також усім причетним до підготовки й організації матчу.

Наступну гру в рамках Чемпіонату області ФК «Маяк Валки» проведе на виїзді, де зустрінеться з командою ФК «Цементник Балаклія». А домашній матч валківчан запланований на 15 червня з ФК «Авангард» з Лозової.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних