A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Загинув наш Герой - Єресько Віталій Борисович

Дата: 11.03.2024 14:17
Кількість переглядів: 183

Фото без описуЩе не оговталась Валківщина від звісток про загибель наших захисників, як знову жахлива новина прийшла до нас із поля бою цієї ненависної і клятої війни. Знову загинув наш Герой - Єресько Віталій Борисович.

Віталій народився 23 червня 1979 року в селі Огульці. Підростав добрим, веселим, кмітливим хлопцем. Навчався в Огульцівській загальноосвітній школі, потім - у Харківському автотранспортному технікумі.

Дуже тепло та з болем в серці відгукуються про Віталія односельці. Був доброзичливим, урівноваженим, не шукав легких шляхів і не боявся проблем До мобілізації в лави Збройних Сил України працював у Харкові оператором гофро-картонного агрегата підприємства «Восток».

Своє кохання зустрів у рідних Огульцях. Разом з дружиною Олександрою раділи народженню синочка-первістка. Разом мріяли про щасливе майбутнє своєї родини. Але клята війна розлучила сім’ю. У вересні минулого року Віталій був призваний в армію захищати Україну від ворожої російської навали.

Наш Герой мужньо боронив рідну землю, боровся за світле, мирне майбутнє Батьківщини.  Чесний, сміливий, незламний – за ці якості його шанували бойові побратими.

Старший водій-радіотелефоніст піхотної роти Єресько Віталій Борисович, мужньо виконавши військовий обов’язок, помер 8 березня 2024 року в м. Сіверськ Донецької області внаслідок осколкового поранення несумісного з життям, отриманого під час бойового завдання в районі населеного пункту Веселе Бахмутського району.

Валківська міська рада, вся громада щиро співчувають мамі, дружині, синочку нашого захисника, розділяємо разом з вами сум і біль непоправної втрати.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас.

Прощання з Єреськом Віталієм Борисовичем відбудеться завтра, 12 березня, о 12 год., за адресою: с. Огульці, вул. Шовкова, буд. 51.

Формування «живого коридору» - з 11 год. від вул. Захисників України до вул. Шовкова, 51.

Похоронять Героя на кладовищі (Ріжки) в Огульцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних