A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З сумом сповіщаємо про загибель ще одного нашого захисника - Дорохова Євгена Вікторовича.

Дата: 20.02.2024 18:28
Кількість переглядів: 175

Фото без описуРодом Євген з Куп’янщини. Народився він 10 серпня 1985 року у родині сільських трударів.

У  рідному селі Петропавлівці пройшли дитячі та юнацькі роки хлопця. Навчався у місцевій школі, змалечку привчений до праці на землі, любив природу, особливо захоплювався рибальством.  Як і більшість сільських хлопчаків, був добре розвинений фізично, дужий, спритний, чому сприяли і заняття спортом.

 У всіх справах по господарству був надійним помічником своїй мамі Зінаїді Анатоліївні. Саме від неї наслідував і душевну доброту, чесність, глибоку поряднісь.

У 2002 році після успішного закінчення Петропавлівської загальноосвітньої школи Євген вступив на факультет фізичної культури та спорту Харківського державного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди. Студентські роки пройманули швидко. Щоправда, попрацювати вчителем Євгену не довелося, тому шукав справу до душі на роботах у різних фірмах та організаціях - "Наша Ряба", "Уніпласт" та інших.

 Знаковим для молодого хлопця стало знайомство з гарною дівчиною Юлею, родом з села Мічурінське на Валківщині, бо відтоді наш край став рідним і для Євгена.

У 2015 році закохані одружилися і розпочалися роки щасливого сімейного життя.  Євген багато працював, намагався забезпечити родину усім необхідним, проте встигав і сина побавити, і молодій дружині увагу приділити.

 Усі плани і мрії молодого подружжя, я і багатьох українців, перекреслив день 24 лютого 2022 року. Бажання захистити найдорожчих людей і свою країну від ворога спонукало до прийняття важливих рішень. Патріотично і рішуче налаштований,  у березні 2023 року Євген Дорохов добровольцем пішов на фронт.

Снайпер-стрілець мотопіхотного відділення солдат Євген Дорохов проявив себе як сміливий, рішучий, ініціативний воїн. Багаторазово брав участь у бойових діях на східному фронті. За мужність і успішне виконання бойових завдань наприкінці минулого року отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – нагрудний знак «Золотий хрест».

Загинув Дорохов Євген Вікторович 15 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

Валківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним нашого захисника та всім, у чиїх серцях звістка про його загибель відгукнулася болем непоправної втрати. Доземно вклоняємося перед його пам’яттю та родиною.

Царство небесне і вічний покій тобі, наш Герою…

Про час і місце поховання  Дорохова Євгена Вікторовича повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних