A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Трагічна звістка про загибель ще одного нашого воїна-земляка – Корсуна Євгенія Васильовича сумом і біллю огорнула Валківську громаду.

Дата: 08.11.2023 13:37
Кількість переглядів: 168

Фото без описуЄвгеній Корсун  народився 1-го грудня 2000 року у місті Люботин Харківського  району. Згодом його родина переїхала на Валківщину - до села Олександрівка. Саме тут і пройшли дитячі та юнацькі роки Євгенія.

У 2007 році він став учнем першого класу Олександрівської загальноосвітньої школи. Навчався добре, більше полюбляв гуманітарні дисципліни, а ще – уроки трудового навчання та фізичної культури. Був активним учасником спортивних змагань місцевого та районного рівнів.

Вчителі, однокласники, односельці відгукуються про Женю як про вихованого, ввічливого юнака, завжди готового прийти на допомогу, підтримати словом і ділом. Його  посмішка і позитивний настрій додавали оптимізму рідним і друзям.

Теплота, синівська любов і повага, з якою Євгеній ставився до своєї матусі Світлани Олексіївни, викликали шану у всіх, хто знав цю сім’ю.

Після закінчення  9-ти класів Євгеній Корсун вступив до Харківського професійно-технічного училища, де протягом трьох років опановував професію кондитера. Отримавши диплом та потрібні для роботи знання і навички, працював за фахом, з захопленням опановував тонкощі обраної справи.

Але мирну професію Євгенію, як і багатьом захисникам України, довелося змінити на військову. 30 серпня 2022 року він уклав контракт на проходження військової служби у складі 5-ої штурмової бригади Збройних Сил України.

Брав участь у боях на Бахмутському та Авдіївському напрямках. За відгуком командування військової частини, проявив себе як хоробрий, мужній воїн-захисник. При виконанні бойових завдань проявляв рішучість, сміливість, був прикладом для товаришів.

Старший стрілець-оператор 3 штурмового відділення 2 штурмового батальйону Корсун Євгеній Васильович загинув 1 листопада 2023 року в районі села Іванівське Донецької області внаслідок мінометного обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. До останньої хвилини свого життя залишався вірним військовій присязі, беручи участь в обороні держави та стримуванні збройної агресії російської федерації.

Валківська міська рада висловлює щирі співчуття мамі нашого Героя-захисника Світлані Олексіївні, рідним, друзям, побратимам, усім, у чиїх серцях загибель Євгенія Корсуна відгукнулася болем.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 9 листопада, об 11год., за адресою: с. Олександрівка, вул. Центральна, 12. Формування живого коридору – з 10 год., від початку села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних