Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

І знову біль, і знову непоправна втрата…

Дата: 28.09.2023 18:27
Кількість переглядів: 327

Фото без опису25 вересня у бою за нашу Батьківщину в районі населеного пункту Григорівка Донецької області загинув наш земляк, валківчанин Алексеєнко Віталій Олександрович.

Народився Віталій 16 грудня 1991 року у Валках. У рідному місті пройшли його дитинство і шкільні роки. Після закінчення навчання у Валківському ліцеї імені Олександра Масельського вступив на агрономічний факультет Харківського національного університету, де отримав диплом агронома. Після курсу навчання на  кафедрі військової підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ отримав офіцерське звання.

Справжнім покликанням Віталія була робота на землі. Його професійні і людські якості високо цінували в колективі СТОВ «Лан», де він працював агрономом.

На військову службу був мобілізований 28 квітня цього року. Лейтенант Віталій Алексеєнко командував  стрілецьким взводом. До останньої хвилини свого життя залишався мужнім воїном, вірним військовій присязі.

Зовсім недавно рідні, друзі вітали Віталія вдома, коли він приїздив у короткотермінову відпустку. А за кілька днів на Валківщину прийшла ця жахлива звістка.

Ніякими словами не передати біль, розпач, трагедію рідних – мами, тата, сестри, які втратили найдорожчу людину, свою опору і підтримку. Талановитого агронома, який завжди відповідально ставився до обраної професії і так любив роботу на землі, уже ніколи не дочекаються колеги по роботі. За душею компанії, добрим, чуйним, життєрадісним товаришем сумуватимуть друзі.

Загибель Віталія Алексеєнка – непоправна втрата для всієї нашої громади і України. На жаль, ця страшна війна забирає найкращих.

Схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе.

Вічна пам'ять і низький уклін тобі, наш Герою!

Про час та дату, коли проводжатитемо в останню путь нашого захисника, буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних