A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Орденом «За мужність ІІІ ступеня» відзначено посмертно нашого земляка Олександра Грицюка.

Дата: 20.03.2023 11:03
Кількість переглядів: 325

До орденів Богдана Хмельницького ІІ і ІІІ ступенів та «За мужність» ІІ і ІІІ ступенів представлені 23 уродженці Харківщини, які полягли в боях проти російського загарбника.

Відзнаки родинам загиблих воїнів передали заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов та начальник Харківського облтерцентру комплектування та соцпідтримки Володимир Арап.

«Ці воїни віддали у війні найцінніше – своє життя. Саме завдяки їм ми можемо жити та продовжувати боротьбу проти окупантів. Ціна свободи та недоторканості нашої держави – полеглі герої. Вічна шана та пам’ять кожному полеглому захиснику», - зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.

Представлені до відзнак – українські захисники, що загинули під час оборони та деокупації Харківщини, боїв на Донецькому, Луганському і Запорізькому напрямках.

«Важко підібрати слова… Ви виростили справжніх патріотів, героїв, які самовіддано захищали усіх нас. Щирі співчуття рідним і побратимам. Ми подолаємо ворога та помстимося за смерті наших героїв», - звернувся до родин загиблих Володимир Арап.

Серед посмертно відзначених орденом «За мужність ІІІ ступеня» - і наш земляк з Благодатного ГРИЦЮК ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ, старший солдат, старший стрілець.

Загинув 27 червня 2022 року від отриманих поранень під час виконання бойового завдання зі здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони України, відсічі і стримання збройної агресії російської федерації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.