A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Гематологічний аналізатор від GIZ отримав Валківський ЦПМСД

Дата: 23.01.2023 16:27
Кількість переглядів: 173

Зробити аналіз крові швидко, якісно, із застосуванням сучасного гематологічного аналізатора віднині можна безпосередньо в амбулаторії сімейного лікаря м. Валки.
- Цей аналізатор – справді дуже важливе і щоденно потрібне в роботі кожному лікарю медичне обладнання, - розповіла директор КНП «Валківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марина Орлова. –  Тепер наші сімейні лікарі мають можливість отримати аналіз крові пацієнта усього за кілька хвилин. 
Отримали ми цей дороговартісний прилад, що коштує майже 200 тисяч гривень, завдяки співпраці з GIZ – Німецьким товариством міжнародного співробітництва. 
Наше партнерство з GIZ розпочалося ще в процесі реформування первинної ланки медицини. Саме завдяки цьому ми забезпечили наших сімейних лікарів найнеобхіднішим для щоденної роботи, обладнали і розпочали роботу кабінету раннього втручання. Цей аналізатор  - теж вагомий внесок  GIZ  задля поліпшення якості надання медичних послуг населенню громади.
Роботу нового гематологічного аналізатора випробував міський голова Валерій Скрипніченко. І задоволено відзначив, що менше, ніж за хвилину після забору крові уже отримав результати аналізу.
- З товариством GIZ не лише у наших сімейних лікарів, а й у громади вцілому налагоджені партнерські стосунки, - зазначив Валерій Володимирович. – Бо першим результатом нашої співпраці з GIZ стало будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям по вул. Гагаріна у Валках.
Тоді це був чи не перший наш спільний проект з міжнародними партнерами, але судячи з того, що GIZ продовжує роботу в громаді, тепер уже і для поліпшення якості медичних послуг населенню, цей досвід співпраці виявився вдалим.  На даний час ми успішно співпрацюємо з цілим рядом міжнародних благодійних організацій, фондів, спільно вирішуючи цілий ряд важливих для життєзабезпечення громади питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.