A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Стартує Всеукраїнський конкурс Неймовірні села України. Сталий розвиток

Дата: 16.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 413

Фото без опису
Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні оголошує про старт прийому заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України. Сталий розвиток».

За 5 років проведення конкурсу AgroPortal.ua відкрив понад тисячу неймовірних локацій в Україні. Наступний етап — сталий розвиток сільських територій задля збереження екосистеми та біорізноманіття, соціальної відповідальності як місцевої влади, так і діючого бізнесу та економічний розвиток регіонів.

Приєднуйтеся до Facebook-спільноти «Неймовірні села України»!

Глобальні цілі проєкту (із переліку Цілей сталого розвитку ООН): гідна праця та економічне зростання (8), сталий розвиток міст і спільнот (11), пом’якшення наслідків зміни клімату (13), захист екосистем суші (15), партнерство заради стійкого розвитку (17).

Учасники: українські села.

Період проведення: жовтень 2021 р. — вересень 2022 р.


Формат: відбір проєктів.

Напрями:

  • кругове виробництво;
  • ефективне управління відходами;
  • раціональне використання ресурсів;
  • відновлювальна енергетика;
  • кооперативний рух.

Етапи проведення конкурсу

1 жовтня 2021 р. — 31 березня 2022 р. — прийом заявок (заявку може надіслати кожен охочий, див. Вимоги до села-претендента на конкурс (пункт знаходиться нижче)).

1-14 квітня 2022 р. — відбір 10-ти найкращих заявок (редакція AgroPortal.ua обирає 10-ку кращих заявок за допомогою оцінювальної шкали, де певним питанням заявки присвоєно певну кількість балів, див. Анкета села-претендента Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток»).

15 квітня — 30 червня 2022 р. — на сайті AgroPortal.ua відбуватиметься онлайн-голосування (з 10-ти сіл обирається 5-ка фіналістів).

Липень-серпень 2022 р. — проведення для 5-ти громад-фіналістів ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку» серії тренінгів і лекцій для забезпечення ефективної підготовки до захисту проєктів.

Липень-серпень 2022 р. — «Неймовірний сільський автопробіг» (за сприятливої епідеміологічної ситуації), в рамках якого видання AgroPortal.ua познайомиться із селами-фіналістами конкурсу).

Вересень 2022 р. — визначення та нагородження переможців (формат залежатиме від епідеміологічної ситуації в Україні).


Вимоги до села-претендента на участь у конкурсі

Заповнити анкету села-претендента Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток».

Надіслати на пошту agroportal.ua@gmail.com 5 фото села у гарній якості та 5 фото, які візуалізують поданий на конкурс проєкт, вказавши в темі листа назву села та область.

Примітка. Організатори залишають за собою право не інформувати тих учасників, які не пройдуть І етап конкурсного відбору.


Призовий фонд

Село-переможець Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримає 100 тис. грн на реалізацію проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Примітка. Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації проєкту. Сума вказана без урахування податків та зборів.


Контактні особи

  • Панасюк Іванна, координатор Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток». Тел.: (063) 223 13 91; e-mail: agroportal.ua@gmail.com
  • Помянська Наталія, координатор Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток». Тел.: (098) 271 89 69; e-mail: agroportal.ua@gmail.com

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних