Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У межах реалізації проєктів «Спецтехніка на сторожі безпеки та захисту людини» та «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку» Валківська громада отримала гідравлічний дисковий обрізувач дерев

Дата: 29.11.2023 16:08
Кількість переглядів: 101

За результатами співпраці Міжнародної організації з міграції (МОМ), фонду розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» та сектору з питань організаційно-інформаційного забезпечення та зв"язків з громадськістю Валківської міської ради КУ «Місцева служба комунальної власності» отримала гідравлічний дисковий обрізувач дерев навісний SF-6000 на трактор.

Ефективне використання цієї спецтехніки для обрізувння гілок та порослі вздовж автодоріг створить безпечні умови для учасників дорожнього руху та значно покращить пересування шляхами громади. В подальшому також планується збільшити заготівлю власних ресурсів деревини паливної для потреб громади.

Нагадуємо, що проєкт «Людський вимір» розпочався більш ніж пів року тому. За цей час у громаді проведено кілька  навчальних тренінгів, семінарів, мозкові штурми, фокус-групи, інтерв’ю.

Ми отримали техніку для проведення опитувань та досліджень, вибороли грантові кошти у розмірі 12 тис. доларів спочатку на один проєкт.

Разом з учасниками проєкту визначился щодо найнеобхіднішого, такого, що слугуватиме максимальній кількості валківчан. У ході роботи та завдяки отриманим якісним результатам спромоглися подати дві проєктні  заявки - на придбання гідравлічного обрізувача дерев для благоустрою громади, а також біохімічного аналізатора крові та сечі для потреб первинної медицини.

Сьогодні звітуємо перед громадою про успішне завершення першого проєкту «Спецтехніка на сторожі безпеки та захисту людини» в рамках реалізації проєкту «Людский вимір».

Роботи в громаді із використанням гідравлічного обрізувача дерев вже розпочалися (відео)

Про біохімічний аналізатор повідомимо згодом.

Піклуючись про створення безпечного середовища, ми забезпечуємо свою особисту безпеку та сприяємо сталому розвитку нашої громади. Щиро дякуємо нашим партнерам за суттєву допомогу і підтримку!🇺🇦👍


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних