A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Управління соціального захисту населення

Діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, можуть оздоровитися та відпочити в карпатському регіоні

Метою цього проекту є надання дітям віком від сими до вісімнадцяти років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною”.

14:58 30.05.2023

ПРО РЕЄСТР НАДАВАЧІВ ТА ОТРИМУВАЧІВ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Мінсоцполітики продовжує цифровізувати соціальну сферу та соціальні послуги задля зручності громадян та ефективності роботи працівників органів соціального захисту. Зокрема, впроваджує Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг. Це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, що призначена для збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, використання, знеособлення і знищення даних про надавачів та отримувачів соціальних послуг, визначених законодавством.

10:24 09.05.2023

УСЗН Валківської міської ради інформує: в лютому-березні 2023 року проходить двомісячник з укладання колективних договорів підприємствами, установами та організаціями

До уваги роботодавців! Укладення колективного договору передбачено ст. 2 Закону України «Про колективні договори і угоди», частиною 7 ст. 65 Господарського кодексу України, ст.ст. 11,12,13 Кодексу законів про працю України, ст. 4,6,8 Закону України «Про соціальний діалог», ст.ст. 10,19,20 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», ст. 19 Закону України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії їх діяльності», Конвенції МОП № 98 «Щодо застосування принципів права на організацію і укладання колективних договорів».

14:52 01.02.2023

Де можна оформити субсидію

 В управлінні соціального захисту населення Валківської міської ради повідомили, що відтепер оформити житлову субсидію можна не лише у них.

15:59 12.10.2022

Про надання грошової допомоги мешканцям громади

Не зважаючи на воєнний стан та складну ситуацію в Харківській області та в цілому по Україні, управління соціального захисту населення Валківської міської ради продовжує здійснювати ряд заходів, спрямованих на виконання Програми соціального захисту населення на 2021-2025 роки.

15:29 05.07.2022

До уваги роботодавців! Управління соціального захисту населення Валківської міської ради  інформує, в лютому-березні 2022 року проходить двомісячник з укладання колективних договорів підприємствами, установами та організаціями.

Колективний договір – це локальний нормативно-правовий акт, спрямований на врегулювання виробничих, трудових та соціально-економічних відносин, підвищення соціального захисту та інтересів працюючих громадян. Він укладається на виробничих підприємствах, у бюджетних установах, закладах освіти, охорони здоров’я, органах місцевого самоврядування.

14:19 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних