Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Війна забрала життя ще одного нашого воїна-земляка Павловича Вадима Володимировича

Дата: 26.06.2024 19:19
Кількість переглядів: 187

Фото без описуЙому назавжди буде 32. Нещадна війна забрала життя ще одного нашого воїна-земляка Павловича Вадима Володимировича.

Рідне село Вадима – Огульці. Народився він 23 серпня 1991 року. Серед мальовничої природи і доброзичливих огульчан промайнули дитячі і юнацькі роки хлопця. І сам він виріс надзвичайно позитивною, доброю людиною. Саме так відгукуються про нього вчителі та шкільні друзі Огульцівської школи, у якій Вадим Павлович навчався. А друзів у нього було багато, і для них він був душею компанії.

У 2009-2010 роках Вадим проходив строкову військову службу у лавах Збройних Сил України. Після демобілізації мав плани на мирне життя, у якому неодмінно знайшлося б місце улюбленому заняттю мотоспортом. Але в 2014 році йому знову довелося одягти військовий однострій і взяти до рук зброю. Вадим Павлович разом з іншими патріотами України відстоював її територіальну цілісність під час антитерористичної операції.

Пройшовши непрості випробування війною, маючи необхідні захиснику знання й навички, з березня 2016 по липень 2018 року продовжив військову службу за контрактом.

Довго не роздумував, і коли російські війська розпочали широкомасштабне вторгнення в Україну. З 4 травня 2022 року Вадим Павлович знову на війні. Брав участь у боях на Донецькому напрямку.

Життя захисника України молодшого сержанта Павловича Вадима Володимировича обірвалося 24 червня 2024 року у м. Покровськ Донецької області.

Валківська міська рада щиро співчуває рідним нашого Героя, усім, для кого його смерть стала непоправною втратою. Розділяємо горе і сумуємо разом з усіма.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 27 червня. Формування живого коридору – з 13 год. від центру села Огульці до пров. Балашовський, буд. 2.

Вічна шана і пам’ять…

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних