Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Нову техніку отримала Валківська первинка

Дата: 12.06.2024 08:49
Кількість переглядів: 168

Фото без описуАвтопарк Валківського центру первинної медико-санітарної допомоги нещодавно поповнився новенькою автівкою «NISSAN QASHQAI». Наша громада  - у двадцятці тих на Харківщині, для яких ці автомобілі були придбані за кошти Японського агентства міжнародного співробітництва та Уряду Японії. Передача автомобілів директорам медичних закладів відбулася за участі начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.Фото без опису

«Лікарі нашого центру обслуговують жителів усіх населених пунктів громади. У сімейних лікарів, які працюють в сільській місцевості, у зоні їх відповідальності – по кілька населених пунктів, - розповідає директор КНП «Валківський ЦПМСД» Марина Орлова. - Зрозуміло, що для більш оперативного надання медичних послуг своїм пацієнтам лікарям потрібен службовий транспорт. Тому використовуючи всі доступні можливості,  прагнемо оновлювати наш транспортний парк. Тож і цей автомобіль слугуватиме для потреб первинки».

І ще одне, наразі просто унікальне поповнення  Центру, – мобільна клініка. Це  медична амбулаторія на колесах з трьома кабінетами, облаштованими відповідно до санітарних норм МОЗ для прийому пацієнтів.

Фото без описуОглянувши нові придбання Валківського ЦПСМД, міський голова Валерій Скрипніченко з задоволенням відзначив, що попри складний військовий час, матеріально-технічна база наших закладів охорони здоров’я оновлюється і удосконалюється. А значить, покращується і якість надання медичних послуг. От і завдяки мобільній клініці кваліфікованими медичними послугами зможуть, не витрачаючи час і кошти на поїздки, користуватися  жителі усіх населених пунктів громади.

Як повідомила Марина Орлова, уже розпочато роботу над розробкою графіка виїздів мобільної клініки у населені пункти громади, де немає стаціонарних медичних амбулаторій чи пунктів здоров’я. При розробці цього графіка враховується можливість організації прийому в пересувній амбулаторії  не тільки сімейним лікарем, а й лікарями Валківської ЦРЛ та вузькопрофільними спеціалістами, з якими Валківська первинка співпрацює в рамках реалізації соціальних проектів, спрямованих на наближення кваліфікованої медичної допомоги жителям сільських населених пунктів.

Клініку на колесах, яких зараз всього лише кілька в Україні,  Валківський ЦПСМД отримав завдяки співпраці з Благодійним фондом Fortitude UA.

Про виїзди мобільної клініки в населені пункти громади та послугами яких медичних спеціалістів можна буде скористатися, неодмінно повідомлятимемо заздалегідь.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних