Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Відбувся третій Відкритий чемпіонат Валківської територіальної громади з черліденгу

Дата: 11.06.2024 14:48
Кількість переглядів: 142

Фото без описуТретій рік поспіль за сприяння Валківської міської ради у нас проводиться Відкритий чемпіонат Валківської територіальної громади з черліденгу.

Фото без описуЦього року участь у ньому взяли команди з трьох областей – Харківської, Полтавської і Сумської.

Відкриваючи змагання черлідерів, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко відзначив, що Валківська міська рада постійну приділяє увагу популяризації та розвитку фізкультури і спорту у нашій громаді, особливо серед дітей і молоді. Не залишається без уваги це питання і зараз, під час війни. Більше того, дякуючи нашим захисникам і захисницям, ми маємо можливість відносно безпечно організовувати, а також приймати на своїй території змагання з різних видів спорту. А проведення Відкритого чемпіонату Валківської територіальної громади з черліденгу уже стає у нас доброю традицією.

«Цей надзвичайно видовищний вид спорту, дякуючи тренеру Тамілі Кропивко, а тепер уже і її ученицям, котрі самі долучаються до тренерської роботи, не просто популярний у нашій громаді. Ми по праву пишаємося тим, що наші юні валківчанки  - Анастасія Тимченко, Єлизавета Сорокіна, Мадіна Мусаєва та Єлизавета Ольховська – отримали запрошення представляти Україну на Чемпіонаті Європи з черліденгу, що цього року проходитиме в Норвегії.

Тож сьогодні щиро бажаю всім учасникам нашого Чемпіонату яскравих виступів, спортивних досягнень і перемог. І всім нам – миру і Перемоги!» - сказав очільник громади.

Фото без описуВиступи юних спортсменів і справді були яскравими та вражаючими. Адже крім майстерності і грації черліденг - це ще й колоритні костюми, доповнені спортивними аксесуарами, відповідним макіяжем, зачісками, а також запальні музичні ритми, що супроводжують кожен номер.

Фото без описуЕпогеєм Чемпіонату став парад команд-учасниць, під час якого тренерам команд, суддям змагань та всім учасникам були вручені подарункові набори з символікою Валківської МТГ, а також дипломи та медалі – переможцям.

Фото без описуРазом з гостями нашої громади на п’єдестал пошани неодноразово підіймалися і вихованці колективу «Діамант» Валківської ДЮСШ «Спорт для всіх».

Фото без описуКрім того, що «Діамант» став переможцем у загальнокомандному заліку, варто відзначити і наших призерів та переможціву різних жанрах і вікових номінаціях:

Ольховська Єлизавета,  джаз-соло,  дорослі – Імісце;

Севідова Єлизавета, джаз-соло, 2014р. – І місце;

Єременко Вікторія, джаз-соло, 2012р. -  І місце;

Волошина Поліна і Пересада Софія, джаз-соло,  юніори – ІІ місце;

Мартинова Анастасія, джаз-соло, 2019р. – І місце;

Паламарчук Діана, джаз-соло, 2017р. - ІІ місце;

Волошина Софія, джаз-соло, 2013р. - ІІ місце;

Ніконенко Марія, джаз-соло,  2017р. -  ІІ місце;

джаз-команда юніори – Імісце;

джаз-команда 3-5 рр. - І місце;

джаз -команда 5-8 рр. - ІІ місце.

Щире спасибі усім причетним за допомогу в організації Чемпіонату, особисто – кожному спонсору, а також за гостинність та створені умови для прийому гостей і проведення змагань – Валківському ліцею ім. Олександра Масельського (директор Надія Котелевець).  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних