Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У міській раді вітали переможців і призерів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів - вихованців Валківського БДЮТ

Дата: 28.05.2024 16:12
Кількість переглядів: 90

Фото без описуДипломи, грамоти, медалі, пам’ятні відзнаки сьогодні урочисто були вручені вихованцям гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, які цього року стали призерами та переможцями обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів (НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ).

Фото без описуОбдарованих дітей та їх творчих наставників щиро поздоровили Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, начальник відділу освіти Валківської міської ради Іван Горошко та директор КЗ «Валківський БДЮТ» Світлана Прищепа.

Фото без опису«Це дуже важливо, що в такий непростий час ви знаходите час і бажання не тільки навчатися, а й розвивати свої творчі здібності. Ваші таланти й уміння підкорюють серця членів поважних журі навіть міжнародного рівня. Результатом цього є здобуті вами перемоги і призові місця – сказав, звертаючись до дітвори, міський голова Валерій Скрипніченко. – Спасибі  вам за ці високі здобутки, якими ви популяризуєте і піднімаєте позитивний імідж нашої громади на регіональному, загальноукраїнському і світовому рівнях.

 Хочу щиро подякувати також творчим наставникам наших талановитих дітей – керівникам гуртків і всьому колективу Будинку дитячої та юнацької творчості , який в нашій громаді є справді флагманом позашкільної освіти».

Фото без описуОскільки зовсім скоро ми відзначатимемо День захисту дітей, то вітання прозвучали і з цього приводу - з побажаннями здоров’я, миру, щасливого майбутнього у вільній незалежній Україні. І за доброю традицією до свята всі присутні на заході діти отримали з кошика кумедного ведмедя смачне морозиво від міського голови.Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних