Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Запрошуємо долучитися до проєкту «Залучення громадян до процесу відновлення», який реалізується громадською організацією «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки UNDP в Україні.

Дата: 28.04.2024 21:39
Кількість переглядів: 95

Фото без опису Запрошуємо активних мешканців Валківської територіальної громади, представників громадських організацій, молодіжних об’єднань, ветеранських організацій, волонтерів, діячів культури, освітян і підприємців долучитися до проєкту «Залучення громадян до процесу відновлення», який реалізується громадською організацією «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки UNDP в Україні.

В рамках проєкту заплановано проведення тренінгів, які спрямовані на об’єднання зусиль заради успішного відновлення і розвитку громади.

 29 квітня 2024 року о 16:00 в онлайн форматі експерт Агенції відновлення та розвитку Ольга Одарич проведе тренінг на тему: «Взаємодія громадськості з ОМС у відновленні. План відновлення та його реалізація». Обговорення буде присвячено процесам відновлення, які відбувається у громаді та співпраця громадськості з ОМС в рамках залучення до процесів відновлення.

  Реєстрація для участі в заході: https://forms.gle/MDinucJzggtEKBZJ8.

Посилання на підключення до тренінгу: https://meet.google.com/xrh-kywy-ncm.

⏰30 квітня 2024 року о 16:00 в онлайн-форматі експерт Агенції відновлення та розвитку Олександр Коваль проведе тренінг на тему: «Проєктна ідея та розбудова організації, яка впроваджує проєкти та здійснює діяльність». В рамках тренінгу буде проаналізовано: що таке проєктна ідея, як розробити модель діяльності організації, яка займається проєктною діяльністю, та як управляти проєктами. 

📝 Реєстрація для участі в заході: https://forms.gle/sB1SvrRCDdD41hgq8. 

💻 Посилання на підключення до тренінгу: https://us06web.zoom.us/j/87889649798. 

⏰2 травня 2024 року о 16:00 в онлайн форматі грантовий менеджер Агенції відновлення та розвитку Ірина Микулич проведе тренінг га тему: «Налагодження роботи з донорами для забезпечення фінансової підтримки діяльності, написання грантів, можливості співпраці». В рамках заходу обговоримо: як розробити проєктну заявку, як скласти бюджет проєкту, як знайти гранти та які інструменти використовувати для моніторингу виконання проєкту.

📝 Реєстрація для участі в заході: https://forms.gle/ZhWMEPxxrQtF2tpV6. 

💻 Посилання на підключення до тренінгу:   
https://us04web.zoom.us/j/74715729788?pwd=n94L2Hvg2CQ5esVFQ34vviJlimxMxa.1. 

ℹ️  Тренінги організовано в рамках проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення», що впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних