Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

За сприяння благодійників дитяче відділення Валківської ЦРЛ оснащене електротехнікою та меблями

Дата: 05.04.2024 08:40
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЗараз Валківська лікарня працює на потребу не лише мешканців громади, а й великої кількості людей, які знайшли на Валківщині прихисток після початку повномасштабної війни з лютого 2022 р. Для нас важливо використовувати усі можливості для покращення умов перебування в лікарні, умов надання медичної допомоги.  Особливо ми переживаємо за дитяче відділення. І завдяки партнерам нам багато вдається, незважаючи на брак ресурсів та надскладні часи для усіх.  

У 2023 році за сприяння Валківської міської ради у Центральній районній лікарні, зокрема, дитячому відділенні, було виконано значний обсяг ремонтних робіт.

А в грудні минулого року завдяки проєкту «Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через облаштування безпечних прихистків, забезпечення продовольчими і непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку», який фінансується German Federal Foreign Office (GFFO) і реалізується за підтримки Terredes Hommes (Німеччина), Child Fund Deutschland, та допомозі партнерів ГО «Сталий розвиток міст та територій», БО «ВПЛИВ», у відділенні встановили нову необхідну побутову техніку – електробойлери, холодильники, пральні та посудомийні машини, мікрохвильовки, мультиварки тощо - на загальну суму 370 тис грн.
Нещодавно завдяки турботі цих же благодійників у дитячому відділенні лікарні встановлені нові меблі – зручні ліжка, шафи, приліжкові тумбочки, розкладні столи

 «Приємно вражена умовами, створеними для діток і їх матусь у цьому відділенні. В палатах є все необхідне для комфортного перебування - нові зручні ліжка, гаряча вода (раніше її не було), можливість приготувати їжу, підігріти чай. Спасибі за таке піклування керівництву лікарні, місцевій владі і благодійникам, які допомогли облаштувати відділення новою технікою й меблями» - поділилилася враженнями мама маленького пацієнта дитячого відділення Валківської ЦРЛ.

Ми тішимося відгуками наших пацієнтів і щиро дякуємо усім партнерам. 

Допомога Валківській центральній районній лікарні надана за фінансування German Federal Foreign Office (GFFO) та реалізується за підтримки Terredes Hommes (Німеччина), Child Fund Deutschland та інших партнерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних