A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Запрошуємо громадські організації та мешканців взяти участь у проєкті “Забезпечення участі громадян у процесі відновлення”

Дата: 01.03.2024 13:59
Кількість переглядів: 81

Фото без описуАгенція відновлення та розвитку запрошує активних мешканців Валківської громади долучитися до проекту “Забезпечення участі громадян у процесі відновлення”, який впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні  «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Метою проекту є забезпечення ефективного процесу відновлення в регіонах з допомогою залучення громадських організацій та громадян до процесу прийняття рішень та налагодження їх співпраці з місцевою владою для розробки плану відновлення громади, що однаково відображатиме потреби всіх груп суспільства.
В рамках проекту ми плануємо активізувати роботу всіх активних мешканців громади, а також:
•    провести серію тренінгів і лекцій для всіх активних мешканців громади та представників органу місцевого самоврядування на теми: “Безпека в громадах”, “Співпраця з донорами та підготовка грантових проектів”, “Особливості містобудування” та “Кращі закордонні практики розвитку міст”;
•    створити платформу взаємодії органу місцевого самоврядування та представників громадянського суспільства, активних мешканців;
•    провести форум в громаді, де обговорити проблеми громади, визначити пріоритети розвитку та зібрати пропозиції для включення їх в стратегічні документи громади.
Якщо ви бажаєте стати частиною процесів відновлення та розвитку Валківської громади, просимо заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ

Будемо раді співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних