Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Більше року за сприяння Валківської міської ради у нашій громаді працює проект "Комплексна гуманітарна допомога постраждалим ВПО та найбільш уразливим категоріям населення України".

Дата: 29.11.2023 11:56
Кількість переглядів: 179

Фото без описуРеалізується він Hilfswerk International (Австрія) у партнерстві з громадською організацією СТАН STAN (Україна). Його мета -  надання комплексної гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території громади та найбільш уразливим категоріям населення Валківщини.

За цей час завдяки реалізації проекту наша громада отримала дійсно потужну інвестиційну допомогу.

Це, зокрема, електрогенератори різної потужності для забезпечення безперебійного електропостачання комунальних закладів громади на загальну суму майже 5,4 мільйона гривень.

Профінансовано також якісний ремонт системи опалення у приміщенні для комплексного проживання внутрішньо переміщених осіб на загальну суму 1 мільйон 200 тисяч гривень.

У рамках реалізації цього проекту в нашій громаді працює "Неlppoint" – простір, що за цей став затребуваним і популярним. У чергу до його спеціалістів люди записуються за два тижні наперед. Бо надаються тут дуже потрібні зараз багатьом  соціальні послуги з психологічної підтримки родин з дітьми, збереження і поліпшення ментального здоров’я, а також гуманітарна допомога.Фото без опису

Днями стан реалізації проекту "Комплексна гуманітарна допомога постраждалим ВПО та найбільш уразливим категоріям населення України" перевірила представницька делегація у складі керуючого директора Stefan Fritz, координатора екстреної допомоги Heinz Wegerer, керівника відділу комункацій Bianca Weissel, голови фінансового відділу Bernhard Stepanek, консультанта Dr.Reinhard Doerfinger, менеджера з ланцюга поставок представництва Hilfswerk International Василя Чорнописького та голови представництва Hilfswerk International в Україні Олексія Зайцева.Фото без опису

У рамках цього візиту було проведено низку зустрічей. Поважні гості перевірили роботу наданих громаді генераторів, відвідали лікарню та комплексне поселення ВПО,  побували у "Неlppoint" та визначилися щодо подальшого удосконалення його роботи.

Разом з міським головою Валерієм Скрипніченком члени делегації обговорили питання щодо подальшої співпраці із міською радою та планування наступних проєктів.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних