A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З сумом сповіщаємо про загибель ще одного нашого захисника – Зіненка Михайла Вікторовича.

Дата: 27.11.2023 16:19
Кількість переглядів: 254

Фото без описуМихайло народився 25 грудня 1975 року у Валках. Базову середню освіту здобув у Ков’язькій школі.  Робітничу професію отримав, навчаючись у Люботинському профтехучилищі.

Працював на різних підприємствах Валківщини. Був одружений. Син Артем Зіненко зараз – курсант Національної гвардії України.

Десять років тому Михайло переїхав на Кіровоградщину, де влаштувався на роботу у лісовому господарстві.

У червні цього року був мобілізований Новоукраїнським РТЦК та СП Кіровоградської області до лав Збройних Сил України. Проходив службу у складі мотопіхотного відділення механізованої роти Сухопутних військ ЗСУ.

Воював у найгарячіших точках фронту. Тому за відносно невеликий термін служби отримав військове поранення та травмування внаслідок застосування ворогом отруйних газів і  двічі проходив лікування у військових госпіталях.

Нещодавно приїздив на Валківщину, зустрічався з рідним братом Олександром, вклонився могилам тата й мами, яких вже немає серед живих. І знову повернувся на службу, до бойових побратимів.

Що трапилося якесь лихо, серце брата Олександра відчуло, коли не дочекався традиційного після кожного повернення з бойового завдання дзвінка від Михайла. А невдовзі дізнався, що Зіненко Михайло Вікторович загинув 25 листопада 2023 року під час виконання обов’язків служби, завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України, поблизу населеного пункту Невельське Покровського району Донецької області.

Валківська міська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Михайла Зіненка. Разом із вами розділяємо біль непоправної втрати.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 28 листопада, о 12 год., за адресою: м. Валки, вул Скіфська, 75. Формування живого коридору – з 11 год. по вул. Скіфській. Похоронять загиблого захисника на Костівському кладовищі.

Вічна шана і пам’ять…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних