A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Радником Валківського міського голови з питань підтримки військовослужбовців та членів їх сімей 19 вересня цього року було призначено Андрія Миколайовича Корсуна.

Дата: 27.11.2023 11:29
Кількість переглядів: 165

Фото без опису«Роботу на новій для себе посаді я розпочав зі знайомства з родинами загиблих бійців нашої громади, з’ясував проблеми, з якими вони стикаються, і здійснюю супровід таких сімей на всіх етапах – розповідає Андрій Миколайович.

Беру участь і в організації та проведенні поховань загиблих воїнів, надаю всю можливу  допомогу рідним у цей тяжкий для них час.

У співпраці з директором КНП «Валківський центр первинної медико-санітарної допомоги»  М.І. Орловою  започаткували разом із групою спеціалістів-медиків “PROJECT HOPE” виїзди до родин загиблих воїнів висококваліфікованого психолога.Фото без опису

Ще одна категорія сімей, які потребують постійної уваги і підтримки, - чиї рідні зникли безвісти або потрапили в полон. Для родин таких воїнів 5 вересня була проведена зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Більше  тридцяти чоловік отримали інформацію щодо алгоритму дій з розшуку  полонених та зниклих воїнів. Окрім рекомендацій із загальних питань щодо звернень до установ, надання  психологічної допомоги, для учасників зустрічі було організовано й індивідуальний  прийом.

До речі, на початку грудня запланована ще одна така зустріч, проводжу підготовчу роботу щодо її організації.

Допомагаю вирішувати й індивідуальні питання, що виникають у наших захисників-земляків. Так, нещодавно один із валківчан, воїн ЗСУ, прибув у відпустку після поранення. Він звернувся до міськради з проханням допомогти  поремонтувати дах будинку. Залучивши спонсорські кошти, питання це ми вирішили.

У двох наших інших захисників були проблеми зі здоров’ям після поранення. Мені вдалося надати їм допомогу в проведенні обстеження та пов’язаного із протезуванням лікування в Харківській обласній  травматологічній лікарні. Здійснювався супровід військовослужбовців-земляків і при  вирішенні інших їх проблем.

Серед зробленого протягом останнього часу також – участь у відкритті Алеї Пам’яті, проведенні уроків мужності в освітніх закладах до Дня захисників і захисниць України та інших заходах.Фото без опису

Тож усім, у кого є потреба звернутися до мене, повідомляю, що мій  робочий кабінет за №34 знаходиться в приміщенні колишньої райдержадміністрації (м. Валки, площа Центральна), на другому поверсі.

Електронна пошта: korsun1966@ukr.net

Контактний тел. 066-379-51-20.

Я завжди готовий до спілкування.»

 

Довідково. А.М. Корсун - учитель  математики з 32-річним  стажем роботи, працював у Сидоренківському ліцеї. Доброволець.  Молодший сержант ЗСУ з 25 лютого 2022 року. Брав участь у бойових діях на Херсонському та на Бахмутському напрямках. Пройшов три  госпіталі, рішенням  ВЛК визнаний непридатним до військової служби і 18.07.2023 року за станом здоров’я звільнений зі служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних