Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Шановні абоненти Комунального підприємства «Вода» Валківської міської ради Харківської області!

Дата: 10.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 262

Фото без опису
 

Звертаємо вашу увагу, що в разі закінчення терміну дії результату періодичної, позачергової повірки та повірки після ремонту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, засвідчені відбитком повірочного тавра на таких засобах, нарахування за надані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення буде здійснюватись за нормами споживання без додаткового попередження споживача (Закон України «Про метрологію i метрологічну діяльність» та Наказ №190 від 07.06.2008р. Міністерства з питань ЖКГ України).

У той же час, згідно з постановою Кабінету Міністрів України №440 від 07.04.2023 «Деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного та надзвичайного стану» визначає, що позитивні результати вище вказаних повірок, строк дії яких закінчився у період воєнного i надзвичайного стану, чинні на територіях можливих бойових дій протягом шести місяців з дати ïx припинення.

 Ці території визначені наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22 грудня 2022 № 309. Богодухівський район входить до переліку територій, на яких ведуться (велись) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Абонентам, що проживають у багатоквартирних будинках, помешкання яких не обладнано вузлами обліку, нарахування за надані послуги буде здійснюватись за «Методикою розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг» (затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 22.11.2018р. № 315).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних