A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники культури і майстри народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 14:37
Кількість переглядів: 123

Фото без описуЯк і в багатьох інших сферах нашого повсякденного життя, спочатку коронавірусний карантин, а потім широкомасштабна російська військова агресія внесли свої корективи у роботу закладів культури громади. Але попри все ця робота триває. Переформатувавши її під реалії сьогодення, наші культпрацівники і самодіяльні артисти знаходять можливості для спілкування з шанувальниками народної творчості: в он-лайн режимі проводяться творчі конкурси і фестивалі, а відеовиступи наших митців набирають у соцмережах багатотисячну кількість переглядів, стаючи популярними далеко за межами не тільки громади й області, а й України.

Долучаючись до участі в різноманітних творчих конкурсах, у тому числі й міжнародних, що теж проводяться в он-лайн форматі, наші аматори виборюють перемоги і призові місця, гідно представляючи Валківську громаду та популяризуючи нашу самобутність і примножуючи неоціненні народні надбання, звичаї, традиції.

А ще, відгукуючись на потреби часу, працівники закладів культури беруть на себе зараз і непритаманні їм досі функції - зі сприяння забезпечення жителів громади гуманітарною допомогою, всебічної підтримки наших захисників тощо.

Про все це йшлося під час урочистостей, що відбулися в громаді з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва.Фото без опису

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, заступник голови Валківської міської ради Сергій Тижненко зазначив:

«Сьогодні ми вітаємо всіх, хто присвятив своє життя благородній справі - берегти духовні скарби нашого народу, нести культуру до кожного серця та своєю творчою працею примножувати велич України.

Нині, коли наша країна протистоїть підступній ворожій агресії, працівники культури та майстри народного мистецтва підтримують духовність і почуття національної гідності у суспільстві, підіймають бойовий дух захисників та захисниць України.

Щиро бажаю всім представникам культурної спільноти Валківщини невичерпного оптимізму, натхнення, творчої наснаги, успішної реалізації нових проектів, Перемоги і миру!».Фото без опису

Найщиріші слова подяки тим, хто не уявляє себе без музики, живопису, співу, книги, народної творчості, адресували також начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Валківської міської ради Олександр Холодний та Заслужений працівник культури України, директор комунального закладу «Народний дім «Іскра» Оксана Холодна.Фото без опису

За високий професіоналізм, активну участь у культурно-мистецькому житті, вагомий внесок у розвиток культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва ряд працівників закладів культури громади та творчі колективи, у числі яких і наш прославлений колектив «Заміщанські козаки», якому цьогоріч виповнилося 20 років,  відзначені грамотами Департаменту культури і туризму Харківської ОВА, Валківської міської ради та відділу культури, туризму, молоді та спорту міської ради.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних