A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У переддень свого професійного свята працівники служб соціального захисту Валківщини приймали поздоровлення від Валківського міського голови Валерія Скрипніченка та народного депутата України Юлії Світличної.

Дата: 04.11.2023 20:51
Кількість переглядів: 111

Фото без описуУ першу неділю листопада в Україні відзначається День працівників соціальної сфери, фахівців, на яких покладена дуже відповідальна місія – дбати про людей з непростою долею, допомагати їм долати життєві труднощі, додавати віри і впевненості у завтрашньому дні.

У переддень свого професійного свята працівники служб соціального захисту Валківщини приймали поздоровлення від Валківського міського голови Валерія Скрипніченка та народного депутата України Юлії Світличної.Фото без опису

«Соціальна сфера — це той напрям роботи, де визначальними цінностями є милосердя, гуманізм та вміння співчувати. Саме тому у цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла. Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину тоді, коли ця допомога потрібна найбільше.

Ви стали тим невидимим фронтом, який одним із перших прийняв на себе хвилю кризових подій, що їх принесла війна. Це – непросте випробування, але саме тому, що ми разом, ми сильніші за всіх ворогів — зовнішніх і внутрішніх. Перемога і справедливість на нашому боці!» - сказала Юлія Світлична.Фото без опису

«Прийміть щирі слова вдячності за самовіддане служіння людям та відданість роботі, - звернувся до працівників соціальної сфери міський голова Валерій Скрипніченко. - Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Сьогодні на ваші плечі лягла непроста відповідальність про переселенців, яким потрібен захист. Кожен з них потребує особливої уваги та підтримки, розуміння у часи війни.

Бажаю усім миру, щастя, сімейного затишку, міцного здоров’я та відчуття важливості справи, яку ви робите!»Фото без опису

За сумлінну наполегливу працю, високий професійний рівень та відданість обраній справі Юлія Світлична і Валерій Скрипніченко вручили Почесні грамоти працівникам соціальних служб громади.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних