Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

У Валківській громаді тренінг «Базові навички самодопомоги та першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях» можна пройти у Центрі зайнятості та на базі свого підприємства

Дата: 27.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 183

      Фото без описуВалківський відділ Богодухівської філії Харківського обласного центру зайнятості інформує про запровадження тренінгу «Базові навички самодопомоги та першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях» за протоколами від IsraelTraumaCoalition для центрів зайнятості .

Тренінг організовано у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олени Зеленської Державною службою зайнятості в співпраці з Координаційним центром психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України, ГО «Безбар'єрність» та IsraelTraumaCoalition

Повномасштабне вторгнення рф в Україну створило безліч нових бар’єрів для всіх українців. І ці нові бар’єри не тільки стають на шляху до повноцінного життя, а й створюють перешкоди для реалізації потреб, які ще зовсім нещодавно здавалися базовими. Під час війни та під час відновлення увага до психічного здоров’я громадян повинна бути на особливо високому рівні, оскільки саме рівень психічного здоров’я населення та превенція розладів психіки буде впливати на загальний стан здоров’я людей, економічне відновлення та добробут країни.        Ініціатива першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я має на меті створити власну, українську модель системи охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, яка збере найкращі світові й вітчизняні практики. Ще одна важлива мета – сформувати у українців звичку піклуватися про своє ментальне здоров’я, щоб знайти в собі приховане джерело сили у складні часи.

Тренінг «Базові навички самодопомоги та першої психологічної допомоги у кризових ситуаціях»  спрямовано на опанування базових навичок самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях та ознайомлення з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?».

Тренінги  для населення проводяться за адресою: м. Валки проспект Г.Сковороди 1А  та на базі підприємств для працівників. Телефон для попереднього запису 0504004493 Наріжна Алла Миколаївна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних