A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Стан забезпечення Валківської ЦРЛ новим обладнанням перевірили народні депутати та керівництво області й району

Дата: 26.10.2023 17:47
Кількість переглядів: 150

Фото без описуСьогодні  Валківську громаду з робочою поїздкою відвідали народні депутати України Олексій Красов, Юлія Гришина та Володимир Воронов, а також заступниця начальника Харківської ОВА з медичних питань Олена Логвінова та голова Богодухівської РВА Анатолій Рисцов.

У центрі уваги перебувало питання щодо стану забезпечення КНП «Валківська ЦРЛ»  новим медичним обладнанням.

Під час відвідування лікарні та спілкування з директором цього медичного закладу і колективом лікарів йшлося найперше про ангіограф -  прилад для виявлення та усунення патології кровоносних судин.Фото без опису

Це сучасне дороговартісне обладнання Валківська лікарня отримала за сприяння народного депутата України Олексія Красова та співфінансування Валківської міської ради.

Як переконалися учасники робочої наради, приміщення, що відповідає всім передбаченим вимогам для роботи ангіографа, вже облаштовано і розпочалися роботи зі встановлення обладнання.

«Використання ангіографа у медичній практиці сьогодні - справді потреба часу, - наголосив директор Валківської ЦРЛ Артем Ковальов. – Бо кількість пацієнтів з патологією судин, що призводить до таких тяжких захворювань, як інсульти, інфаркти, постійно зростає. Застосування ж ангіографа дає можливість не тільки рятувати життя і здоров’я таким пацієнтам, а й суттєво зменшувати кількість інвалідизації, скорочувати терміни лікування. А ще, і це не менш важливо, - проводити обстеження судин всього організму з метою виявлення потенційних загроз і своєчасного їх усунення в амбулаторних умовах».

«Присутні тут мої колеги-депутати, як і я, є членами Групи дружби Швейцарія-Україна, завдяки роботі в якій стала можливою співпраця з фондом «Emerland», котрий посприяв у придбанні цього ангіографа, – відзначив, спілкуючись з медперсоналом лікарні, Олексій Красов. – Тому ми постійно відслідковуємо стан реалізації цього проєкту. Принагідно хочу подякувати і місцевій владі за позитивне вирішення питання щодо його співфінансування. А також лікарям, керівництву лікарні за важливу місію піклування про життя і здоров’я пацієнтів».Фото без опису

«Ми справді прагнемо не стояти на місці, рухатися вперед, розвиватися, в тому числі, і щодо поліпшення якості медичних послуг, впровадження нових сучасних технологій у медичній галузі. І щиро вдячні, що знаходимо в цьому підтримку наших народних депутатів, обласної влади, - підсумував робочу нараду міський голова Валерій Скрипніченко. – Адже це спільна робота задля найважливішого – збереження здоров’я і життя наших громадян».Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних