A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ!

Дата: 24.10.2023 15:43
Кількість переглядів: 223

Фото без описуСтартує подання документів для формування ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Валківській міській раді.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених, сприяння розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

Стати членом ради запрошують:

-внутрішньо-переміщених осіб, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є територія Валківської територіальної громади, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;

-громадські обєднання, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та  захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів  у межах адміністративно-територіальної одиниці, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду.

Відбір членів Ради здійснюватиметься на підставі поданих документів до управління соціального захисту населення Валківської міської ради внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань в електронній та/або паперовій формах, а саме:

  • заяви у довільній формі;

  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або є Документ;

  • документа про освіту (за наявності);

  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Пропозиції щодо включення до складу Ради подаються в електронній формі на електронну адресу: vszn_valky@ukr.net

Документи у паперовому вигляді подавати до управління соціального захисту населення Валківської міської ради за адресою: м. Валки, пл. Центральна, б.2, кім. 18.

Термін подання документів до 07.11.2023 р.

Додаткова інформація за тел.(05753) 52763


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних