A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Візит делегації представників гміни Голенюв Західнопоморського воєводства Республіки Польща до Валківської громади

Дата: 20.10.2023 16:16
Кількість переглядів: 185

Фото без описуБургомістр гміни Голенюв Роберт Крупович та його радник Юзеф Казанецький на запрошення Валківського міського голови Валерія Скрипніченка з робочим візитом відвідали Валківську міську територіальну громаду.

Нагадаємо, що 11-12 вересня цього року у Польщі пройшов польсько - український форум місцевого самоврядування «Місцева економіка». Його співорганізаторами виступили Польсько - українська господарча палата разом з урядом міста Голенюв Західнопоморського воєводства, ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» та ГО « Польсько - українська аграрна асоціація».

Під час цього форуму  бургомістр гміни Голенюв Роберт Крупович і Валківський міський голова Валерій Скрипніченко підписали Угоду про співпрацю, якою засвідчили спільне бажання обох сторін налагоджувати та поглиблювати різнобічне співробітництво громад.

Перший день перебування у Валківській громаді Роберт Крупович та Юзеф Казанецький розпочали з оглядової екскурсії центральною частиною Валок. Після чого стали учасниками круглого столу «Польсько-українське партнерство на рівні місцевого самоврядування та бізнесу – запорука відновлення України та євроінтеграції».Фото без опису

Участь у засіданні круглого столу взяли заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, керівник апарату  ХОВА Вікторія Белявцева, а також очільники громад і військових адміністрацій Харківської, Полтавської, Луганської та Миколаївської областей.

Презентуючи Валківську громаду, міський голова Валерій Скрипніченко розповів про історію та сьогодення Валківщини, окреслив її потенційно цікаві для інвесторів ресурси і можливості,  більш докладно зупинився на  проєкті індустріального парку, концепція якого передбачає переробку вторинної сировини в екологічну енергію. А ще це, як наголошувалося, - нові робочі місця та забезпечення критичної інфраструктури громади енергією.

«Польський Уряд та народ продовжують підтримувати Україну особливо у цей непростий час. Ідея розробки індустріального парку дуже перспективна для Валківської громади, в тому числі, і як один із напрямків нашої подальшої співпраці», - відзначив Роберт Крупович.

В організації круглого столу сприяли Польсько-українська господарча палата та очільниця ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» Діана Баринова.

Гості громади поклали квіти шани на Алеї пам’яті нашим загиблим захисникам.Фото без опису

Після чого відвідали підприємство з виробництва лако-фарбової продукції, яка вже зараз є затребуваною не тільки в Україні, а також ТОВ «Приватні сади», що налаштоване на розширення ринку збуту своєї продукції, у тому числі, й зарубіжним партнерам.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних