A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

З Днем міста і 80-ю річницею визволення Валок від нацистської окупації, шановні містяни! З традиційними у цю пору Днями сіл і селищ, шановні жителі Валківської територіальної громади!

Дата: 16.09.2023 09:04
Кількість переглядів: 181

Фото без описуЦе свято тих, хто відчуває себе  частиною великої  родини і пишається  тим, що він - валківчанин. Воно об’єднує всі покоління, які народилися і живуть у нашому  мальовничому, щедрому краї. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славну історію, збагачував традиції, розбудовував і боронив від ворогів.

Саме в ці дні минають 80-ті  роковини відтоді, як у запеклих боях Валківщина була звільнена від нацистської окупації. Вічна слава, пам’ять і глибока вдячність визволителям рідного краю, воїнам-землякам, які на ратнім полі відстояли мир для тодішнього і прийдешніх поколінь, трудівникам  тилу і всім, хто відбудовував нашу громаду з руїн після війни.

Цю пам’ятну дату, День міста, Дні сіл і селищ ми не  святкуємо нині широко із зрозумілих причин – у нашій країні  війна. Та у нас з вами ще буде багато свят і перемог, які ми обов’язково  відзначатимемо під мирним небом на українській квітучій землі. І головним з них стане свято нашої спільної Перемоги, для якої ми всі зараз живемо і трудимося, і яку щодня мужньо і героїчно наближають наші захисники і захисниці.

У цей непростий для нашої держави час нам так  важливо бути  єдиною, згуртованою родиною, вміти чути і підтримувати один одного, знаходити  компроміси та досягати  бажаних цілей.

Дякую кожному з вас за всі добрі справи задля розвитку нашого краю. Зичу всім вам миру, міцного здоров’я, родинного тепла. Нехай у кожній домівці панують спокій і затишок, а серед жителів громади завжди будуть спільна злагода, взаємна повага і щира довіра.

З повагою –

Валерій Скрипніченко,

Валківський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних