A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Заходи зі зменшення чисельності популяції лисиць на території громади обговорили сьогодні на апаратній нараді Валківської міської ради

Дата: 03.07.2023 16:38
Кількість переглядів: 160

Фото без описуВідвідування лісів та здійснення полювання у період воєнного стану заборонене чинним законодавством. Але з урахуванням значного збільшення в угіддях чисельності лисиць та інших хижаків, які є носіями збудника сказу, нанесенням шкоди поголів’ю диких та домашніх тварин і птиці, реєстрацією випадків нападу хижаків на людей, Богодухівською районною військовою адміністрацією надано дозвіл у денний час проводити відстріл хижаків та здійснювати біотехнічні заходи, після погодження щодо їх проведення з Богодухівським РВП НП в Харківській області, з урахуванням встановленої комендантської години.

Питання проведення заходів зі зменшення популяції лисиць на території Валківської громади сьогодні було розглянуто  на апаратній нараді у міської ради. Відповідні роз’яснення надав голова Валківської організації товариства мисливців та рибалок Юрій Мараховський.

«Від жителів нашої громади неодноразово надходили звернення щодо суттєвого збільшення кількості лисиць та шкоди, якої вони завдають. Міська рада, реагуючи на ці звернення, порушувала дану проблему на різних рівнях. Як результат – зараз можемо на законних підставах проводити на території громади заходи зі зменшення популяції лисиць.» - зазначив міський голова Валерій Скрипніченко.

Оскільки відповідні заходи заплановані на найближчий час, просимо населення громади з розумінням поставитися до роботи мисливців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних