A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Валківську громаду відвідали представники ЮНІСЕФ

Дата: 21.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 118

Фото без описуНадання яких послуг необхідно організувати в громаді, щоб комплексно підтримати сім’ї з дітьми. Про це йшлося під час зустрічі представників дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) з місцевою владою,  керівниками та спеціалістами відповідних соціальних служб і комунальних установ Валківської міської ради.

Візит саме до нашої громади делегації ЮНІСЕФ не випадковий, адже Валківщина стала місцем реалізації кількох соціально значимих проектів цього фонду.

«Зарекомендувавши себе як відповідальні, порядні партнери, ми зараз активно співпрацюємо з багатьма фондами й організаціями задля всебічного розвитку громади та вирішення актуальних на даний час питань. І з ЮНІСЕФ маємо наміри й бажання тільки розширювати нашу співпрацю. Бо діти, якими ми разом всебічно опікуємося – це майбутнє нашої громади» - наголосив міський голова Валерій Скрипніченко.

Якщо говороти конкретно про співпрацю з ЮНІСЕФ, то саме за підтримки цього фонду уже шість років на базі Валківського центру первинної медико-санітарної допомоги успішно працює Центр раннього втручання. І за словами директора Валківського ЦПМСД Марини Орлової, тільки в минулому році 87 сімей, у яких виховуються дітки з вадами розвитку, отримали комплексну допомогу від команди фахівців Центру раннього втручання.

За суттєву підтримку, надану ЮНІСЕФ  дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім’ям, які функціонують на території громади, щиро дякувала начальник служби у справах дітей Оксана Степанова.

Основна ж увага під спілкування була сконцентрована на потребах і можливостях організації в громаді комплексного підходу до підтримки сімей, які виховують дітей – соціального супроводу, психологічної підтримки, послуг раннього втручання, кризового екстреного втручання, медіації тощо.

Команда ЮНІСЕФ уважно вислухала пропозиції й озвучені учасниками зустрічі потреби щодо якісного надання цих послуг, аби максимально врахувати все при подальшій співпраці.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних