Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сесія міської ради

Дата: 13.06.2023 15:53
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Відбулося пленарне засідання чергової ХХХVІ  сесії Валківської міської ради VІІІ скликання. Для участі в його роботі зареєструвались 20 депутатів, п’ятеро з яких – в он-лайн режимі.

Затвердивши порядок денний пленарного засідання, депутати приступили до розгляду внесених до нього питань.

Заслухали звіти про  роботу відділу освіти Валківської  міської ради, а також комунальних установ - Валківського центру професійного розвитку  педагогічних працівників та Валківського інклюзивно-ресурсного центру.

Затвердили Програму підвищення ефективності роботи та стратегічного розвитку комунального підприємства «Благоустрій»  Валківської міської ради на 2023-2024 роки, а також внесли попередньо розглянуті профільними депутатськими комісіями зміни до діючих програм - удосконалення  і модернізації системи водопостачання та водовідведення у населених пунктах Валківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, соціального захисту населення Валківської міської ради на 2021-2025 роки (в новій редакції), розвитку фізичної культури і  спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Валківській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки, розвитку земельних відносин та містобудування  на території Валківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Змінами, внесеними до бюджету Валківської територіальної громади:

- видаткову частину загального та спеціального фондів збільшено на суму отриманої з обласного бюджету субвенції для фінансування проектів, що стали переможцями обласних конкурсів «Ефективна медицина в громаді» та «Разом в майбутнє»;

- за рахунок перевиконання доходної частини загального фонду бюджету за підсумками п’яти місяців поточного року на 120,9% виділені кошти на надання адресної грошової допомоги населенню, передбаченої Програмою соціального захисту населення Валківської міської ради; на фінансування заходів програм Валківської територіальної громади – відповідно до попередньо ухвалених змін; на проведення заходів із забезпечення безпеки в закладах загальної середньої освіти громади та фінансування інших важливих потреб;

- здійснено перерозподіл бюджетних асигнувань загального фонду по бюджетних установах. 

Наступними ухваленим рішеннями депутати надали дозвіл на розроблення історико-архітектурного плану історичного населеного місця м. Валки, затвердили наміри щодо  співпраці Валківської міської ради та Групи Нафтогаз для реалізації проєктів на території Заміського та Сніжківського старостинських округів, в новій редакції затвердили Положення про центр надання соціальних послуг Валківської міської ради.

Ряд розглянутих питань стосувалися передачі нерухомого та рухомого майна в межах комунальної власності Валківської міської територіальної громади.

У блоці питань сфери земельних відносин були ухвалені рішення про затвердження проектів землеустрою, технічних документацій із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, внесення змін до укладених договорів оренди та ін. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних