Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сміливі гранти на розвиток власної справи

Дата: 31.05.2023 13:46
Кількість переглядів: 153

Фото без описуУ Валківській міській раді відбулась презентація конкурсу міні-грантів «Сміливі».  Проєкт організовано завдяки партнерству українського бізнесу: Райффайзен Банку та агропромхолдингу Астарта-Київ. Партнерами з впровадження є благодійний фонд Дія. Бізнес. Полтава, “Повір у себе” та  благодійна організація “Світло надії”.

Реалізується проєкт у громадах Полтавської, Вінницької, Житомирської, Херсонської, Харківської, Тернопільської, Чернігівської, та Хмельницької областей.

До речі, завдяки досвіду співпраці Валківської міської ради з агропромхолдингом Астарта-Київ і реалізації вже не одного успішного проєкту, Валківська громада стала єдиною на Харківщині, де цього року впроваджується цей проєкт.

Як розповіла Альона Понятенко - заступник директора СТОВ «Ніка», що є структурним підрозділом Астарти, до участі в конкурсі запрошуються:

 -у категорії «самозайнятість» – безробітні жінки та чоловіки віком 20-55 років, які мають бізнес-ідею, готові до її реалізації і зареєстровані на території України;

 - у категорії «мікропідприємництво» - жінки та чоловіки віком 20-55 років, які мають досвід підприємницької діяльності (щонайменше 3 місяці до оголошення конкурсу, мають зареєстровану юридичну особу або зареєстровані як ФОП) і зареєстровані на території України.

Перевага надається учасникам, що належать до категорій: внутрішньо переміщені особи, ветерани, військовослужбовці, родини військовослужбовців, люди з інвалідністю.

Тож, підприємливі жителі Валківської громади! Якщо ви маєте цікаві бізнес-ідеї або вже відкрили власну справу і потребуєте коштів для її масштабування, то цей конкурс - саме для вас.

Отримайте можливість здобути грант на власну справу на суму до 70 тисяч грн, які можна витратити на обладнання для своєї справи.

Як стати учасником – дізнавайтеся за посиланням: https://is.gd/QdSHcE

Зверніть увагу, що заявки на участь у грантовій програмі необхідно подати до 18:00 11 червня.

Завдяки сміливим українцям на фронті ми маємо можливість розвивати економіку країни в тилу. Давайте розвивати Україну разом! Адже сміливі завжди отримують результат!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних