A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Перебуваючи з робочою поїздкою у складі делегації голів громад України на 15 Baltic Business Forum у Польщі Валківський міський голова Валерій Скрипніченко досягнув важливих домовленостей

Дата: 23.05.2023 16:26
Кількість переглядів: 118

Фото без описуКоманда ГО Центр розвитку місцевого самоврядування, продовжують активну роботу по налагодженню партнерств між гмінами та містами Польщі та громадами України!

В рамках візиту делегації голів громад України на 15 Baltic Business Forum було досягнуто домовленості щодо підписання порозуміння між бурмістром міста Голенюв Західнопоморського воєводства Robert Krupowicz - Twój Burmistrz Goleniowa та головою Валківська міська рада Харківської області Валерий Скрипниченко. Візит було організовано командою ГО ЦРМС разом з Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza за підтримки STUDY TOURS TO POLAND.

"Щиро радіємо успіхам наших громад! Продовжуємо шукати можливості заради розбудови нової України", — зазначила голова ГО "Центр розвитку місцевого самоврядування" Диана Баринова.

Вітаємо нашу громаду з такою визначною подією!
Все буде Україна!
🇺🇦🤝🇵🇱

Фото без опису

Команда Валківської міської ради активно веде роботу по створенню на території громади індустріального парку. А місто Голенюв має багатий досвід у цьому напрямку — з 2013 року тут працює індустріальний парк, на якому працевлаштовано близько 5 тис. осіб.

"Впевнений, що така співпраця двох міст дозволить Валківській громаді вивчити та використати польський досвід в побудові та розвитку сучасного європейського індустріального парку", — підкреслив Валерій Скрипніченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних