A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Хартію солідарності з Валківською громадою підписали сім комун Франції

Дата: 10.05.2023 17:17
Кількість переглядів: 116

Фото без описуВалківська міська рада продовжує розширювати географію співпраці нашої громади з міжнародними партнерами. Ще одним кроком на шляху до цього стало підписання Хартії солідарності між Валківською міською територіальною громадою та Альянсом семи комун з Франції.

Як зазначено в тексті Хартії, сусідні комуни на півночі Тулузи – Фенує, Фонбозар, Ганьяк, Гратантур, Лепінас, Сент-Альбан і Сей – вирішили створити Альянс, щоб надати допомогу Валківській громаді.

Співпраця Валківської міської ради з цими комунами триває вже близько півроку. Її результатом стало надходження у Валківську громаду з Франції 15 електрогенераторів та радіаторів.

Також зважаючи на потреби нашої громади, усі комуни Альянсу зібрали більше 15 тисяч євро для Високопільського ліцею.

Презентуючи у відео форматі нашу громаду мерам та жителям французьких комун, міський голова Валерій Скрипніченко щиро подякував французьким друзям за розуміння, підтримку і  надану допомогу. А також озвучив ще одну нагальну потребу – необхідність допомоги в завершенні ремонтних робіт будівлі для надання тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, які не мають можливості повернутися у свої оселі.

Підписуючи Хартію солідарності, мери комун наголосили на важливості підтримки України загалом і Валківської громади зокрема, як такої, що прихистила найбільше в регіоні вимушених переселенців.

«Підписуючи Хартію солідарності, ми сьогодні робимо тільки перший крок до розширення наших партнерських відносин, - відзначив міський голова Валерій Скрипніченко. – Переконаний, що в цієї угоди – довгострокова перспектива, і ми розширюватимемо нашу співпрацю в різних напрямках і на взаємовигідній для обох сторін основі».

Успіхів у розвитку саме різносторонніх партнерських стосунків, що передбачали б шкільний, спортивний, культурний обмін, інші цікаві проєкти, Валківській громаді побажав і народний депутат Олексій Красов.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних