A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Бережіть себе від захворювання на COVID-19 

Дата: 09.05.2023 17:01
Кількість переглядів: 104

        Фото без описуФахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області з метою забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації по COVID-19  у період з 27.04.2023 по 08.05.2023 року було проведено 55 моніторингових відвідувань закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, 3 моніторингового відвідування закладів громадського харчування та 6 моніторингових відвідувань інших закладів (аптеки, офісні приміщення тощо).

Під час проведення моніторингових відвідувань суб’єктам господарювання надані рекомендації щодо виконання протиепідемічних заходів передбачених постановою Кабінету Міністрів України №1236 від 09.12.2020 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, постановами Головного державного санітарного лікаря України, якими затверджені Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) для підприємців, закладів, установ, зокрема щодо:

- розміщення  інформаційних матеріалів щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 та повідомлення з проханням до відвідувачів залишатися вдома (утримуватися від відвідування) при наявності ознак респіраторних захворювань;

-  проведення перед початком зміни   температурного скринінгу працівників;

- забезпечення своєчасного вологого прибирання приміщень та поверхонь, місць контакту рук працівників і відвідувачів (ручки дверей, місць сидіння, раковини, столи тощо) з використанням миючих та дезінфікуючих (в кінці зміни) засобів не рідше ніж кожні 2 години, перед відкриттям та після закінчення робочого дня/зміни;

- забезпечення на вході до закладу торгівлі місць для обробки рук спиртовмісними антисептиками з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропілових спиртів та понад 70% для етилових спиртів.

Суб’єктам господарювання вручені пам’ятки по профілактиці коронавірусної хвороби. Рекомендовано забезпечити проведення вакцинації працівників від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.

Наголошуємо, щоб убезпечити себе від зараження на коронавірусну інфекцію, дотримуйтесь наступних правил:

1. Ретельно і часто мийте руки з милом чи обробляйте їх антисептиком.

2. Уникайте скупчення людей.

3. Використовуйте захисну маску:  обов’язково — якщо захворіли і маєте респіраторні симптоми (кашель, нежить) та якщо перебуваєте у місцях великого скупчення людей — з метою додаткового захисту.

4. Якщо ви захворіли, залишайтеся вдома і зверніться до лікаря.

Богодухівське районне управління Головного управління

        Держпродспоживслужби в Харківській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних