A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

БО "Мережа 100% життя": робота триває

Дата: 25.04.2023 17:38
Кількість переглядів: 153

Фото без описуЗа сприяння Валківської міської ради більше двох місяців у нашій громаді працює БО «Мережа 100 відсотків життя» м. Харків».                                                                        

Для налагодження і забезпечення діяльності цієї благодійної організації міською радою було виділено приміщення, щоразу забезпечується розвантаження і, як того вимагають умови донора, що надає допомогу, - чіткий облік гуманітарного вантажу. Відпрацьована й процедура видачі продуктових наборів  по старостатах громади і в місті Валки громадянам, котрі зареєструвалися для отримання цієї допомоги.                                                          

Упродовж березня було видано 13 499 продуктових наборів, у квітні - більше 10 тисяч, і видача ще триває  у старостатах громади.

 За результатами моніторингу організації роботи в громадах саме Валківська ТГ була відзначена донором як така, де співпраця налагоджена найбільш успішно, злагоджено і прозоро.

Нагадуємо, що отримати продуктові набори від БО «Мережа 100 відсотків життя» м. Харків» можуть усі жителі громади, у тому числі й зареєстровані ВПО, старше 5-ти років.

Видача продуктової гуманітарної допомоги здійснюється у старостинських округах та в м. Валки, і отримати її можна тільки відповідно до зазначених при реєстрації даних і на підставі документів, що посвідчують особу.

У виключних випадках – відсутність смартфона, інтернету і родичів чи знайомих - за допомогою в реєстрації можна звертатися до уповноважених старостатами осіб, а в місті Валки – до ХАБу «Розвиток» (вул. Харківська,7).

Відповідно до встановлених надавачем допомоги вимог, у першу чергу продуктові гуманітарні набори видаються особам з інвалідністю.                                                       

Вся інформація щодо відкриття реєстрації, списків отримувачів, відповіді на запитання – у телеграм-групі «Гуманітарна допомога Валки», у чаті (підрозділі групи) «Мережа 100% життя».

Разом – до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних