Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Валківська міська рада нагадує жителям громади

Дата: 13.04.2023 16:09
Кількість переглядів: 139

Фото без описуФото без опису

- Випалювання сухої рослинності категорично заборонено Правилами пожежної безпеки. Порушники законодавства несуть адміністративну відповідальність та кримінальну відповідальність. У військовий час та зважаючи на те, що Валківська міська територіальна громада перебуває в зоні ведення активних бойових дій, такі дії можуть бути прирівняні до диверсій і відповідно каратися позбавленням волі на строк п’ятнадцять років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна.

- На території громади Валківською місцевою КТЕБ та НС вирішено не визначати місця для масового відпочинку громадян на водних об’єктах громади. Таке рішення обумовлене вимогами воєнного часу, а також міркуваннями безпеки. Бо вже неодноразово фіксувалися факти  дистанційного мінування ворогом територій. За допомогою реактивних систем залпового вогню міни з сейсмічними датчиками спрацювання, що становлять смертельну небезпеку, можуть розкидатися на значні території. Тому в разі виявлення на місцевості сторонніх предметів невідомого походження ні в якому разі не наближайтеся до них.

Про виявлені підозрілих предметів повідомляйте відповідні служби за номерами 101, 102 чи 112, а також міську раду за номерами (05753) 5-19-68, 5-24-99 чи надсилайте фото в повідомленнях на офіційні сторінки Валкіської міської ради у фейсбук або телеграм – для вжиття заходів реагування.

Зауважте, що через значне завантаження піротехнічних груп, задіяних для розмінування деокупованих територій, розмінування місць, де виявлені вибухонебезпечні предмети, може тривати до 10 діб. Тому запам’ятайте, що заходити на територію, позначену як небезпечна, не можна.

Бережіть своє життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних