A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Сесія міської ради

Дата: 12.04.2023 17:11
Кількість переглядів: 173

Під час пленарного засідання чергової ХХХІV  сесії Валківської міської ради VІІІ скликання депутати розглянули 47 питань, внесених до порядку денного. Усі вони були попередньо ретельно опрацьовані профільними депутатськими комісіями.

Першими ухваленими рішеннями депутати затвердили Програму покращення якості надання адміністративних послуг Валківським сектором Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області на 2023-2025 роки. А також внесли зміни до Програми підтримки територіальної оборони Богодухівського району, добровольчих формувань Валківської міської територіальної громади, Збройних Сил України, Державної Прикордонної служби України та спеціальних підрозділів Нацполіції, задіяних в обороні України від збройної агресії російської федерації на 2023 рік, до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю  на території Валківської міської   ради на 2021-2023 роки, до цільової комплексної Програми  «Здоров’я валківчан»  на 2021-2024 роки та до Програми удосконалення і модернізації систем водопостачання та водовідведення у населених пунктах Валківської міської  територіальної громади на 2021-2023 роки.

Затвердженими змінами до бюджету Валківської територіальної громади на 2023 рік»

- збільшено видатки на заробітну плату з нарахуванням педагогічним працівникам, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами в освітніх закладах; 

- розподілено додаткову дотацію в сумі 54 млн. грн, виділену нашій громаді  розпорядженням Кабінету міністрів.

 Зокрема, близько 10 млн. грн направлено на придбання спеціалізованої техніки, а саме:

- придбання екскаваторів для КП «Вода» та КУ «Служба комунальної власності»;

- придбання грейдера, автобуса, подрібнювача деревини, трактора для КУ «Служба комунальної власності»;

для благоустрою населених пунктів  та для технічного оснащення вуличного освітлення направлено більше 1 млн. грн;

- для фінансування проектів-переможців  обласного конкурсу місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» Харківської обласної ради (придбання бульдозера для КП «Благоустрій»)  та  обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» (створення центру громадсько-сільської реабілітації на базі КНП «Валківська центральна районна лікарня») виділено близько 1 млн. грн.

- на  співфінансування для придбання дороговартісного обладнання (ангіограф – цифровий рентген-апарат для обстеження і лікування судин організму людини) КНП «Валківська центральна районна лікарня» направлено 10 млн. грн;

- на поточний ремонт доріг та тротуарів комунальної власності територіальної громади направлено більш ніж 30 млн. грн; 

- для передачі коштів до державного бюджету направлено близько 1 млн. грн.

- на заходи та роботи з територіальної оборони до обласного бюджету направлено 2 млн. грн.

Також здійснено перерозподіл бюджетних асигнувань по бюджетних установах.

Надалі депутати затвердили звіти за минулий рік та фінансові плани на поточний рік комунальних підприємств «Вода» та «Благоустрій», схвалили проєкт «Створення екологічного куточка в селищі  Старий Мерчик «O’ZONE».

Іншими прийнятими рішеннями депутати погодили безоплатне прийняття та передачу в межах комунальної власності рухомого і нерухомого комунального майна.

При розгляді блоку земельних питань були ухвалені рішення про надання дозволів на розробку  технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та з землеустрою і затвердження уже виготовлених документацій; про надання земельних ділянок в оренду юридичним та фізичним особам; про внесення змін (щодо збільшення розміру орендної плати та відповідно – збільшення доходів бюджету громади) до укладених договорів оренди землі та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.