A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Жителі громади отримують гуманітарну допомогу від БО "100 відсотків життя"

Дата: 31.03.2023 14:09
Кількість переглядів: 322

Фото без описуФото без описуЗавершується видача продуктових гуманітарних наборів від благодійної організації «100 відсотків життя» м. Харків громадянам, які реєструвалися для її отримання у березні.

Переконливе прохання до всіх, хто зареєструвався, але не отримав допомогу, звернутися за її отриманням сьогодні, інакше за умовами донора, що надає цю благодійну допомогу, ви надалі втратите право на її отримання.

У старостинських округах громади видача гуманітарної допомоги від БО «100 відсотків життя» м. Харків пройшла організовано і вже практично завершена. Сьогодні останній день, коли цю допомогу видаватимуть у Валках (НД «Іскра»), зареєстрованим на її отримання у березні.

«Залучити такий масштабний проєкт у нашу громаду було дуже важливим для нас, - говорить міський голова Валерій Скрипніченко. – Але не менш важливо було продумати і реалізувати процес реєстрації потребуючих такої допомоги і її видачі. Адже, нагадаю, що за умовами донора право на отримання допомоги мають усі мешканці громади та зареєстровані у нас внутрішньо переміщені особи старше 5 років.

  Вдячний усім, хто відповідально поставився до цієї роботи. Особливо хотів би подякувати старостатам округів, де до процесу залучили молодь і подбали про те, щоб допомогти літнім людям, з обмеженими фізичними можливостями, доставити ці доволі нелегкі коробки з продуктами. Вважаю, що надалі такий позитивний досвід треба тільки поширювати.

На цьому тижні до НД «Іскра», де проходила видача гуманітарної допомоги від БО «100 відсотків життя» м. Харків, завітали представники гуманітарної місії ООН. Приємно було від них почути, що наша громада у числі тих, де процес реєстрації громадян і видачі цієї допомоги, за їх оцінкою, організовані найкраще.

Дуже сподіваюсь, що такий рівень організації оцінили і наші отримувачі допомоги. От тільки я особисто щораз вболіваю за людей, які зранку вишиковуються в черги за допомогою. Потреби в цьому немає. Процес організований чітко, графік роботи пунктів видачі загальновідомий і складений з урахуванням того, щоб встигнути впродовж дня видати допомогу всім, внесеним до списку на її отримання. Кількість коробок з допомогою теж чітко визначена, аби її вистачило всім зареєстрованим. Тож потреби створювати самим собі незручності і вистоювати черги немає».

Робота БО «100 відсотків життя» м. Харків у нашій громаді триває. Слідкуйте, будь ласка, за повідомленнями у телеграм-групі «Гуманітарна допомога Валки» щодо видачі цієї допомоги у наступні місяці.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних