A A A K K K
для людей із порушенням зору
Валківська міська рада
Богодухівський район

Харківська область

Продовжуємо роботу з  перейменування об’єктів топоніміки у Валках

Дата: 21.03.2023 11:02
Кількість переглядів: 246

Фото без описуПерші пропозиції до Валківської міської ради від мешканців вже активно почали надходити через  онлайн-форму .

 

Але серед запропонованих варіантів є назви, які вже використовуються у міській топоніміці (наприклад, вул. Петра Панча, Космічна та ін.). Тому пропонуємо валківчанам ознайомитися з переліком назв усіх вулиць та провулків Валок і переліком перейменованих у зв’язку з декомунізацією в 2015 році об’єктів топоніміки - на офіційному сайті міськради у вкладці «Топоніміка громади».

 

Також повідомляємо мешканцям міста, що крім онлайн-форми, ви можете надіслати пропозиції до Валківської міської ради на  електронну пошту 04058657@mail.gov.ua з поміткою «Перейменування» чи принести у письмовому вигляді за адресою: м. Валки, вул. Харківська,16, каб. №5.

 

Якщо Ви пропонуєте назвати вулицю, провулок чи інший об’єкт топоніміки нашого міста власним ім’ям, необхідно надати історичну довідку про цю людину.

 

Обирайте зручний для вас вид подання пропозицій, ставайте активними учасниками цієї важливої історичної події для нашого міста.

 

ВАЖЛИВО!  При перейменуванні об’єктів топоніміки мешканці громади не несуть  фінансових затрат. При оформленні документів купівлі-продажу нерухомого майна,  спадщини тощо, до пакету документів міською радою БЕЗКОШТОВНО видається довідка про перейменовану вулицю чи провулок. А вже оплата за надані нотаріальні дії  здійснюється за тарифом нотаріуса. Тому немає жодної нагальної потреби у негайному переоформленні документів, якщо вашу вулицю чи провулок перейменовано. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних